Χριστουγεννιάτικο πρωινό από την ΙΜΗ

Η ΙΜΗ, ο μεγαλύτερος οργανισμός μεταφοράς γνώσης και πληροφόρησης στα στελέχη της κυπριακής αγοράς, διοργανώνει το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο πρωινό της στις 18 και 19 Δεκεμβρίου στα ξενοδοχεία Four Seasons, στη Λεμεσό και Hilton Park, στη Λευκωσία αντίστοιχα, στις 08:30 μέχρι τις 10:00.

Κατά τη διάρκεια του πρωινού η ΙΜΗ θα παρουσιάσει στους πελάτες της, διαφημιστές και διαφημιζομένους τα πλάνα της για το 2015 καθώς και τα νέα εγχειρήματα της που στόχο έχουν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να κάνουν εταιρική και προϊοντική επικοινωνία.

Οι υπηρεσίες της ΙΜΗ περιλαμβάνουν διοργάνωση τοπικών καθώς και διεθνών συνεδρίων,  συνέδριων εκ μέρους πελατών και επιχειρήσεων, καθώς και εμπορικές εκθέσεις.

H IMH έχει αλλάξει τα εκδοτικά δεδομένα στην Κύπρο, δημιουργώντας τον τομέα της business δημοσιογραφίας. Το τμήμα Business Media της ΙΜΗ εκδίδει το μηνιαίο περιοδικό IN Business και το μηνιαίο αγγλόφωνο περιοδικό GOLD. Διαχειρίζεται επίσης, τα ηλεκτρονικά portals InBusinessNews και Goldnews καθώς και τα καθημερινά IN Business Daily Newsletter και Gold News Daily Newsletter. Τέλος, στις υπηρεσίες που προσφέρει η  ΙΜΗ συμπεριλαμβάνονται και οι διοργανώσεις των μεγαλύτερων επιχειρηματικών βραβεύσεων στην Κύπρο με στόχο να αναδείξει τις επιχειρήσεις, τα στελέχη, τα προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν ξεχωρίσει στον ευρύτερο χώρο του κυπριακού επιχειρείν. Tα ΙΝ Business Awards, τα Gold Magazine CIPA International Investment Awards, τα ΚΕΒΕ Business Leader Awards, τα IN Business Grocery Retail Awards και τα Περιβαλλοντικά Βραβεία.

Η ΙΜΗ απευθύνεται στο πιο premium ακροατήριο της Κύπρου: σε επιχειρηματίες, μάνατζερ και στελέχη της κυπριακής αγοράς και σε ξένους επαγγελματίες που εργάζονται ή έχουν επιχειρήσεις στη χώρα μας. Την ΙΜΗ εμπιστεύονται εκατοντάδες εταιρείες, δεκάδες χιλιάδες white collar επαγγελματίες, decision makers και opinion leaders της Κύπρου.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor