O Συνεργατισμός στη νέα εποχή

Τη νέα εταιρική του ταυτότητα παρουσίασε ο Συνεργατισμός, σε εκδήλωση στη Λευκωσία. Την εκδήλωση, η οποία φιλοξενήθηκε στους χώρους του Πανεπιστημίου Κύπρου, τίμησαν με την παρουσία τους οι Υπουργοί Οικονομικών και Γεωργίας, Χάρης Γεωργιάδης και Νίκος Κουγιάλης, βουλευτές, αξιωματούχοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. 

Η νέα εταιρική ταυτότητα του Συνεργατισμού είναι το επιστέγασμα της κοπιώδους συλλογικής προσπάθειας των τελευταίων περίπου 12 μηνών, η οποία μετέτρεψε το Κίνημα σε ένα εύρωστο και δυναμικό οργανισμό που ατενίζει το μέλλον με σιγουριά, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Το νέο λογότυπο, εκφράζει αυτό το δυναμισμό, την ενότητα δυνάμεων και τη σύγχρονη εικόνα του Κινήματος. Το σύνθημα που υιοθετήθηκε είναι «Συνεργατισμός: Ίδιες αξίες, νέα προοπτική», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπείας της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας Νικόλας Χατζηγιάννης σε χαιρετισμό του στην εκδήλωση, ανέφερε ότι το Συνεργατικό Κίνημα κάνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα. «Μέσα στις γνωστές δύσκολες συνθήκες, αναλάβαμε ένα εγχείρημα πρωτόγνωρο. Αντιμετωπίσαμε όμως δυναμικά τις προκλήσεις. Προχωρήσαμε σε αλλαγές σε όλο το φάσμα λειτουργίας του Συνεργατισμού. Βάλαμε στόχο να τον ανανεώσουμε καθιστώντας τον ένα σύγχρονο, δυναμικό και εύρωστο οργανισμό. Θέσαμε στέρεες βάσεις για τη δύσκολη συνέχεια και πλέον συμβαδίζουμε με τη νέα εποχή». Ο κ. Χατζηγιάννης αναφέρθηκε στην επιτυχή έκβαση των τεστ αντοχής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, τονίζοντας ότι ο Συνεργατισμός εξέπληξε ευχάριστα με την επίδοσή του. «Η υπόσχεσή μας είναι να συνεχίσουμε να κινούμαστε αποφασιστικά μπροστά και να εκπλήσσουμε θετικά την κυπριακή κοινωνία και τους πολίτες που μας εμπιστεύονται, με τα αποτελέσματα και τις επιδόσεις μας, με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας».  

Απόψε σημείωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπείας ανοίγουμε μια νέα σελίδα του Συνεργατισμού. «Γνωρίζουμε ότι η κυπριακή κοινωνία προσβλέπει σε εμάς. Νιώθει ότι είμαστε κοντά της, ότι αφουγκραζόμαστε τις έγνοιες και τα προβλήματά της, ότι μιλούμε τη γλώσσα της. Γνωρίζουμε ότι ο τόπος χρειάζεται σήμερα ένα δυνατό Συνεργατισμό». Είμαστε, κατέληξε ο κ. Χατζηγιάννης, ο μεγαλύτερος πιστωτικός οργανισμός του τόπου σε αριθμό πελατών και δίκτυο καταστημάτων. Είμαστε και θα παραμείνουμε ο πιο ανθρωποκεντρικός οργανισμός».

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση, ήταν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Η νέα Αρχιτεκτονική της Κυπριακής Οικονομίας». Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε επίσης ο εκπρόσωπος της Dame Pauline Green, Προέδρου του International Cooperative Alliance, κ. Ray Collins.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor