Κυνήγι κρυμμένου παιχνιδιού από Public

INBusinessNews  11/12/2014 08:58
Κυνήγι κρυμμένου παιχνιδιού από Public

Κυνήγι κρυμμένου παιχνιδιού από Public

INBusinessNews  11/12/2014 08:58
Τα Public διοργανώνουν «Το κυνήγι του κρυμμένου παιχνιδιού» μια εκδήλωση αφιερωμένη στα παιχνίδια με 300 παιχνίδια, αξίας 4.000 ευρώ που περιμένουν μικρούς και μεγάλους να τα ανακαλύψουν δωρεάν στις 13/12 σε όλα τα mall.
Τα Public σε συνεργασία με τα The Mall of Cyprus, My Mall Limassol και King’s Avenue Mall Paphos κρύβουν το Σάββατο 13/12 από τις 11 μέχρι τις 4 το απόγευμα 300 παιχνίδια, αξίας 4.000 ευρώ με σκοπό να χαρίσουν παιχνίδια σε όλους για αυτά τα Χριστούγεννα.

Στις 13/12 οι επισκέπτες στα The Mall of Cyprus, My Mall & King’s Avenue Mall έχουν όλοι την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα κουτιά των παιχνιδιών που κρύβουν τα Public στους χώρους των mall και να πάνε στα καταστήματα Public για να παραλάβουν το περιεχόμενο εντελώς δωρεάν.

Ο Διευθυντής των Public στην Κύπρο κος Δημήτρης Τσανακαλιώτης δήλωσε «Όταν λέμε ότι έχουμε παιχνίδια για όλους το εννοούμε και το κυνήγι του κρυμμένου παιχνιδιού είναι η ευκαιρία να σας το αποδείξουμε. Χαρίζοντας 300 παιχνίδια μέσα στα mall θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να περάσουν όμορφα Χριστούγεννα και να πάρουν μια ιδέα από τον φανταστικό κόσμο των παιχνιδιών στα Public».

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας