Hilton Park: Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων

Με σειρά εκδηλώσεων, χριστουγεννιάτικων δραστηριοτήτων και πλούσιο, εορταστικό διάκοσμο στους ανακαινισμένους χώρους το Hilton Park προσφέρει επιλογές για τις ημέρες των εορτών.

Δίνοντας ταυτότητα σε όσα χριστουγεννιάτικα έστησε στους χώρους το ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα ανοίγει την εορταστική περίοδο φιλοδοξώντας να καταστεί η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. «Έχοντας ανακαινίσει όλους ανεξαιρέτως τους χώρους τους, το Hilton Park σας περιμένει με άκρως γιορτινή διάθεση να απολαύσετε την θεσπέσια κουζίνα του εστιατορίου του Olympia τις Κυριακές όπου οι σεφ δίνουν ρέστα. Δροσερές σαλάτες, ολόφρεσκα ζυμαρικά, ζουμερά κρεατικά αλλά και ανεπανάληπτα γλυκά συνθέτουν μια γαστρονομική εμπειρία που καθιέρωσε το ξενοδοχείο ως την κατεξοχήν επιλογή για αξέχαστα κυριακάτικα γεύματα. Πόσο μάλλον οι γιορτινοί μπουφέδες του Hilton Park για τα Χριστούγεννα, το Boxing Day την επομένη των Χριστουγέννων και βεβαίως την πρωτοχρονιά που ταξιδεύον όλες τις αισθήσεις. Μοσχοβολιές από γιορτινές γεύσεις ταξιδεύουν το μάτι, γαργαλίζουν τη μύτη και σίγουρα θα απογειώσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Αξέχαστα γεύματα για στιγμές οικογενειακής και φιλικής θαλπωρής που πάντοτε συνοδεύονται από θεσπέσιες γεύσεις» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Χριστουγεννιάτικη διάθεση, συνταγές
και ζεστά ροφήματα  

Πλάι στο τζάκι και με εορτών να εμπλουτίζουν τον ολοκαίνουργιο διάκοσμο του lobby, τα απογευματινά τσάγια καθόλη την διάρκεια του Δεκεμβρίου καθιστούν το ξενοδοχείο μία από τις πρώτες επιλογές του κοινού για τις μέρες των εορτών.

«Χριστούγεννα χωρίς σοκολάτα γίνεται; Στο Hilton Park δεν γίνεται! Παραδοθείτε σ’ ένα αξέχαστο σοκολατοταξίδι στον μπουφέ με ζεστές και κρύες σοκολατένιες απολαύσεις  πλάι στο τζάκι στις 11, 16, 23 και 30 Δεκεμβρίου για πραγματικά γλυκά και παραμυθένια Χριστούγεννα» τονίζεται ακόμη στην ανακοίνωση του ξενοδοχείου.

Φιλανθρωπική εκδήλωση
Είναι η γιορτή των παιδιών και αξίζει να την χαρούν όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως. Αυτό άλλωστε προστάζει το πνεύμα των Χριστουγέννων, αναφέρει η ανακοίνωση του Hilton Park κι έτσι ετοίμασε μια φιλανθρωπική γιορτή από τα παιδιά, για τα παιδία. Στις 21 Δεκεμβρίου. Μάλιστα το ξενοδοχείο τονίζει: «Μπείτε εσείς και τα παιδιά σας σ’ ένα παραμύθι γεμάτο κινούμενα σχέδια ζωγραφική προσώπου, βόλτες με αυτοκίνητα αντίκες, θέατρο, χαρακτήρες του Disney και πολλά δώρα και ενισχύστε έτσι με την συμμετοχή σας τα παιδιά που χρειάζονται την στήριξη μας. Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι μαγικά! Αυτά τα Χριστούγεννα έχουν την πρωτεύουσα τους στην πρωτεύουσα της Κύπρου. Ζήστε την μαγεία των γιορτών στο πιο αναβαθμισμένο ξενοδοχείο επιπέδου της Λευκωσίας».  

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor