ΚΕΑΝ στηρίζει και φέτος τη Europa Donna Κύπρου

INBusinessNews  05/11/2014 10:36
ΚΕΑΝ στηρίζει και φέτος τη Europa Donna Κύπρου

ΚΕΑΝ στηρίζει και φέτος τη Europa Donna Κύπρου

INBusinessNews  05/11/2014 10:36

Έμπρακτα, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η ΚΕΑΝ στήριξε τους σκοπούς της Europa Donna Κύπρου, σε διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου.
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Όμιλος ΚΕΑΝ, ως επίσημος υποστηρικτής της Europa Donna Κύπρου, ήταν «χορηγός ξεδιψάσματος» της πορείας με τις Ροζ Φιγούρες, προσφέροντας νερό, χυμούς και αναψυκτικά σε όσους συμμετείχαν. Στη φετινή πορεία έλαβαν μέρος πέραν των 7,000 πεζοπόρων, με 590 φιγούρες οι οποίες συμβόλιζαν τα νέα περιστατικά καρκίνου του μαστού στην Κύπρο για το 2014.

 

Μέσα στα πλαίσια των ενεργειών της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, η ΚΕΑΝ επίσης ενισχύει την εκστρατεία διαφώτισης του κοινού για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, αξιοποιώντας τον εξωτερικό χώρο του εργοστασίου της στον πολυσύχναστο παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, για ανάρτηση διαφημιστικών πανό της εκστρατείας για εκτεταμένο χρονικό διάστημα.

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΚΕΑΝ, κα Εύη Παπαδοπούλου, δήλωσε σχετικά: «Ως εταιρεία που νοιάζεται για τη διαφύλαξη της υγείας τόσο των γυναικών, όσο και ολόκληρης της οικογένειας, θέλουμε να συμβάλουμε σε αυτή την προσπάθεια. Η ΚΕΑΝ δίνει το παρών της σε όλες τις εκδηλώσεις του Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού και φέτος δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην κάλυψη των αναγκών της Europa Donna Κύπρου για να συμβάλουμε πιο ενεργά στην έντονη προσπάθεια που γίνεται για την επίτευξη του στόχου της, που είναι η δημιουργία Κέντρου Μαστού».

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας