Αντίστροφη μέτρηση για το τηλεπαιχνίδι ΑΛΦΑ CHEF

INBusinessNews  30/10/2014 11:47
Αντίστροφη μέτρηση για το τηλεπαιχνίδι ΑΛΦΑ CHEF

Αντίστροφη μέτρηση για το τηλεπαιχνίδι ΑΛΦΑ CHEF

INBusinessNews  30/10/2014 11:47

Οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, έχουν δημιουργήσει σε συνεργασία με τον ΑΝΤ1 το τηλεπαιχνίδι μαγειρικής ΑΛΦΑ CHEF, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου στις 18:00.

Το νέο τηλεπαιχνίδι μαγειρικής ΑΛΦΑ CHEF θα παρουσιάζει η  παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή, ενώ την κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν οι κύπριοι σεφ Γιώργος Δαμιανού, Μάριος Χατζηϊωσήφ και Γιαννάκης Αγαπίου.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «32 επαγγελματίες σεφ, που έχουν επιλεγεί για να συμμετάσχουν στο παιχνίδι, θα βρεθούν αντιμέτωποι με το χρόνο και θα πρέπει να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν τις δικές τους γαστρονομικές προτάσεις με σκοπό να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή. Βασική επιδίωξη τους, η πρόκριση στους επόμενους γύρους του διαγωνισμού και να ενταχθούν στην ομάδα ΑΛΦΑ CHEF που θα αποτελείται από τους 5 παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό και θα υπογράψουν αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με τις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και την έκδοση βιβλίου μαγειρικής με τις συνταγές τους. Ο σεφ που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία θα λάβει το έπαθλο των €10.000 που θα προσφερθεί από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ».

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας