Όμιλος Πηλακούτας: Με επιτυχία το Automania 2014

INBusinessNews  20/10/2014 16:44
Όμιλος Πηλακούτας: Με επιτυχία το Automania 2014

Όμιλος Πηλακούτας: Με επιτυχία το Automania 2014

INBusinessNews  20/10/2014 16:44
Ο Όμιλος Πηλακούτα οργάνωσε με επιτυχία το Automania Show 2014 σε  ένα διήμερο στη Πλατεία του ΓΣΠ  στη Λευκωσία.  
Το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά και να οδηγήσει αγαπημένα αυτοκίνητα από τον Όμιλο Πηλακούτα, τα οποία προσφέρονταν σε πολύ ειδικές τιμές.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, "στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν η εντελώς νέα BMW 218i Αctive Tourer με απίστευτα ευρύχωρο εσωτερικό, χάρη στη λειτουργικότητα και τον πολυμορφικό σχεδιασμό της".  Σημειώνεται επίσης ότι "τις εντυπώσεις του κοινού έκλεψε η εντελώς νέα BMW 218i Αctive Tourer με την απόλυτη εμπειρία οδήγησης, την ειδική τιμή γνωριμίας, αλλά και τον εντυπωσιακό εξοπλισμό της". 

Όπως αναφέρει η εταιρεία, "στο Automania Show 2014 παρουσιάστηκαν όλα τα μοντέλα του Ομίλου Πηλακούτα σε φανταστικές τιμές: το μοναδικό ΒΜW 116i αυτόματο, με πλούσιο εξοπλισμό, τo εκπληκτικό ΒMW 316i ΑΥΤΟΜΑΤΟ, η σειρά Χ της ΒΜW που παρουσίασε την εντελώς νέα ΒMW X4, την εντελώς νέα ΒΜW X5 και τη νέα ΒΜW X3. To ΝΕΟ 5θυρο ΜΙΝΙ Cooper το οποίο ενθουσίασε με τον σπορ σχεδιασμό του και τη μοναδική προσωπικότητα του θρυλικού ΜΙΝΙ. Το ΜΙΝΙ Countryman Cooper D Aυτόματο  και το ΜΙΝΙ Cooper, η κομψή και εκθαμβωτική Jaguar XF 2.2, το περιπετειώδες Range Rover Evoque, το ντιζαϊνάτο, νεανικό, σπορ, trendy, οικονομικό και πρακτικό νέο Nissan Micra, το νέο Nissan Juke που δίνει την δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να το διαμορφώσει ανάλογα με το χαρακτήρα και το στιλ του, το ολότελα Νέο Nissan Xtrail για τις εξορμήσεις εκτός πόλης και το Νissan Note με προηγμένη τεχνολογία, πλούσιο εξοπλισμό και μεγάλους εσωτερικούς χώρους".

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας