36η Τελετή Αποφοίτησης του Cyprus Institute of Marketing

INBusinessNews  29/09/2014 10:13
36η Τελετή Αποφοίτησης του Cyprus Institute of Marketing

36η Τελετή Αποφοίτησης του Cyprus Institute of Marketing

INBusinessNews  29/09/2014 10:13


Το CIM ολοκληρώνοντας ακόμα μια ακαδημαϊκή χρονιά  διοργάνωσε την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 στο Ξενοδοχείο Hilton Park, την καθιερωμένη τελετή αποφοίτησης για το ακαδημαϊκό έτος 2013-14.

Η τελετή έλαβε ιδιαίτερα πανηγυρικό χαρακτήρα λόγω της συμπλήρωσης 36 χρόνων από την ίδρυση του CIM. Υψηλός προσκεκλημένος στην τελετή ήταν ο εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης. Λόγω απουσίας του Προέδρου στην Νέα Υόρκη, τον χαιρετισμό του ανέγνωσε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού κα. Αίγλη Παντελάκη. Επίσης παρευρέθηκε και χαιρέτισε την τελετή ο κ. Ανδρέας Ασσιώτης Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων εκ μέρους της Υπουργού κας. Ζέτας Αιμιλιανίδου. Στην τελετή παρευρέθησαν βουλευτές (ανάμεσα τους και ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Γιώργος Τάσου) , επιχειρηματίες, απόφοιτοι και μέλη του CIM. Μετά την τελετή ακολούθησε επίσημη δεξίωση.

Ανάμεσα σε άλλα, κατά την διάρκεια της τελετής ανακηρύχτηκε σε επίτιμος καθηγητής ο Πρόεδρος της ΟΕΒ κ. Χρίστος Μιχαηλίδης. Επίσης απονεμήθηκαν για πρώτη φορά πτυχία στους φοιτητές της συνεργασίας CIM και University of West London και μεταπτυχιακά στους φοιτητές της συνεργασίας CIM και London South Bank University στην παρουσία αντιπροσωπείας και των 2 διακεκριμένων Πανεπιστημίων. Τέλος πλειάδα εταιρειών όπως RSM, Columbia ShipManagement, TITAN, EasyForex, LaikoCosmos Trading, Ελληνική Τράπεζα, Ernst & Young,  προσέφεραν χρηματικά βραβεία σε άριστους φοιτητές αποδεικνύοντας περίτρανα την εκτίμηση που χαίρει το CIM ανάμεσα στον επιχειρηματικό κόσμο.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας