Επιτυχή τα εγκαίνια του Minthis Hills

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή των εκλεκτών προσκεκλημένων, καθώς και με την παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, του Μακαριότατου Αρχιεπίσκοπου Κύπρου κ. Χρυσόστομου Β’, του Προέδρου της Βουλής, Γιαννάκη Ομήρου, του υπουργού Ενέργειας Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού, Γιώργου Λακκοτρύπη και βουλευτών, ο όμιλος εταιρειών Pafilia πραγματοποίησε την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014, τα εγκαίνια της πρώτης φάσης του μεγαλεπήβολου έργου Minthis Hills Golf Resort, στις εγκαταστάσεις του ‘Minthis Hills Clubhouse’ στην Πάφο.

Το πρόγραμμα των εγκαινίων ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό από τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο Β’ καιακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Διευθύνων Σύμβουλο του ομίλου εταιρειών Pafilia, Ηλία Ηλιάδη, τον εκτελεστικό διευθυντή του Minthis Hills Golf Resort, Δημήτρη Ασσιώτη, τον Rob Steul επικεφαλής της ομάδας των αρχιτεκτόνων του έργου,  καθώς και από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.
 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου εταιρειών Pafilia, κ. Ηλιάδης, στο σύντομο χαιρετισμό του έδωσε το στίγμα της διοργάνωσης των εγκαινίων, αναφερόμενος στην στρατηγική, τις δράσεις και τα προγράμματα της κυβέρνησης για την στήριξη των νέων επενδύσεων στη χώρα. Ιδιαίτερα τόνισε τη σημασία της ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας και τον ιδιαίτερο ρόλο της Κυβέρνησης στην στήριξή της.

"Οι μέχρι σήμερα πωλήσεις και το αυξημένο ενδιαφέρον, το οποίο επιδεικνύεται από ξένους αγοραστές από διάφορες χώρες, ιδιαίτερα μετά την απόκτηση της άδειας για ολόκληρο το έργο, δικαιώνει την επιλογή αλλά και αναδεικνύει την ανάγκη για στροφή του Τομέα Ανάπτυξης Γης σε πιο ποιοτικό μοντέλο που θα βοηθήσει τον τομέα να βρει τη χαμένη ανταγωνιστικότητα του και να ανακάμψει."ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ηλιάδης.

Τέλος, ευχαρίστησε θερμά την διευθυντική ομάδα, το προσωπικό, τους συνεργάτες και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, που μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες με σκληρή δουλειά αλλά κυρίως με όραμα εργάστηκαν με επιτυχία.
 
Τα αποκαλυπτήρια τέλεσε τιμητικά ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης και ακολούθησε λαμπερή δεξίωση στο πολυτελές ‘Minthis Hills Clubhouse’. Το σκηνικό που στήθηκε εκεί ήταν μαγικό, με 500 καλεσμένους και με φόντο τους φωτισμένους καταπράσινους κήπους, το γήπεδο γκολφ και το γραφικό  μοναστήρι του 18ου αιώνα, "Ο Σταυρός της Μίνθης", δημιουργώντας την αίσθηση ενός επίγειου φυσικού παραδείσου. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τη μαγεία του Minthis Hills Golf Resort, καθώς και να απολαύσουν τα εμπνευσμένα πιάτα των καταξιωμένων chef, φτιαγμένα με μεράκι και μαεστρία.
 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor