Ανακύκλωση μπαταριών από την Τράπεζα Πειραιώς

INBusinessNews  29/08/2014 09:48
Ανακύκλωση μπαταριών από την Τράπεζα Πειραιώς

Ανακύκλωση μπαταριών από την Τράπεζα Πειραιώς

INBusinessNews  29/08/2014 09:48

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης η Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου) Λτδ ανακυκλώνει τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες της.

Διευρύνοντας τη δράση της για την προστασία του περιβάλλοντος, η Τράπεζα Πειραιώς, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να ανακυκλώνουν τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες τους. Σε συνεργασία με Οργανισμό ΑΦΗΣ Κύπρος Λτδ, η Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου), τοποθέτησε κάδους ανακύκλωσης μπαταριών σε όλα τα καταστήματά της και παρότρυνε πελάτες και συνεργάτες της να ανακυκλώνουν τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες τους.

Οι μπαταρίες αποτελούν το 0.2% του όγκου των οικιακών αποβλήτων, αλλά περιέχουν το 20% των τοξικών τους ουσιών. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να τις διαχειριζόμαστε σωστά μετά το τέλος της ζωής τους και να τις διαχωρίζουμε από τα υπόλοιπα οικιακά απόβλητα, αφού η ζημιά που μπορεί να προκαλέσουν στο περιβάλλον και στην υγεία του ανθρώπου είναι μεγάλη.

Κατανοώντας το πιο πάνω η Τράπεζα Πειραιώς Κύπρου ανέλαβε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Σημειώνεται ότι στο πρόσφατο παρελθόν, η Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου) Λτδ, έχει δωρίσει σε Δήμους και σε σχολεία της Κύπρου κάδους ανακύκλωσης συμβάλλοντας και πάλι στην προστασία του περιβάλλοντος.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας