Ανακύκλωση μπαταριών από την Τράπεζα Πειραιώς

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης η Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου) Λτδ ανακυκλώνει τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες της.

Διευρύνοντας τη δράση της για την προστασία του περιβάλλοντος, η Τράπεζα Πειραιώς, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να ανακυκλώνουν τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες τους. Σε συνεργασία με Οργανισμό ΑΦΗΣ Κύπρος Λτδ, η Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου), τοποθέτησε κάδους ανακύκλωσης μπαταριών σε όλα τα καταστήματά της και παρότρυνε πελάτες και συνεργάτες της να ανακυκλώνουν τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες τους.

Οι μπαταρίες αποτελούν το 0.2% του όγκου των οικιακών αποβλήτων, αλλά περιέχουν το 20% των τοξικών τους ουσιών. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να τις διαχειριζόμαστε σωστά μετά το τέλος της ζωής τους και να τις διαχωρίζουμε από τα υπόλοιπα οικιακά απόβλητα, αφού η ζημιά που μπορεί να προκαλέσουν στο περιβάλλον και στην υγεία του ανθρώπου είναι μεγάλη.

Κατανοώντας το πιο πάνω η Τράπεζα Πειραιώς Κύπρου ανέλαβε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Σημειώνεται ότι στο πρόσφατο παρελθόν, η Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου) Λτδ, έχει δωρίσει σε Δήμους και σε σχολεία της Κύπρου κάδους ανακύκλωσης συμβάλλοντας και πάλι στην προστασία του περιβάλλοντος.

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor