Πήγαν Βραζιλία και είδαν ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου

INBusinessNews  29/07/2014 09:11
 Πήγαν Βραζιλία και είδαν ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Πήγαν Βραζιλία και είδαν ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου

INBusinessNews  29/07/2014 09:11

Στο πλαίσιο της χορηγίας του 2014 FIFAWorldCup™, η Coca-Cola χάρισε σε τρεις τυχερούς νικητές με τους συνοδούς τους μια μαγευτική εμπειρία: Είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη Βραζιλία και να παρακολουθήσουν από κοντά αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου. Ένα ζευγάρι υπερτυχερών μάλιστα παρακολούθησε τον τελικό!

Οι νικητές Παναγιώτης Μωυσέως, Παναγιώτης Χρυσοστόμου και Πανίκος Καράντωνας συμμετείχαν και κέρδισαν στο διαγωνισμό Go 2 BrazilwithCoke, που διοργάνωσαν οι Α/φοιΛανίτη, η Coca-Cola και τα Lidl, με έπαθλο δύο εισιτήρια για το μεγάλο τελικό και ακόμη έξι εισιτήρια αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία, για τέσσερις τυχερούς και τους συνοδούς τους, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων ταξιδιού φυσικά!

Ο μεγάλος νικητής, Γιώργος Άσπρος με τη σύζυγο του είχαν τη μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψουν στο Ρίο ντε Τζανέιρο και να παρακολουθήσουν από κοντά τον μεγάλο τελικό.

Ο διαγωνισμός έλαβε χώρα σε όλα τα καταστήματα Lidl στην Κύπρο. Με την αγορά ενός πακέτου Coca-Cola, οι φίλες και οι φίλοι μπορούσαν να μπουν στην ιστοσελίδα www.go2brazilwithcoke.com.cy, να συμπληρώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία και τον αριθμό της απόδειξης και έτσι να λάβουν μέρος στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός διενεργήθηκε από 28 Απριλίου έως 18 Μαΐου. Στις 22 Μαΐου έγινε η κλήρωση στα γραφεία της Α/φοι Λανίτη από μια τριμερή επιτροπή αποτελούμενη από στελέχη της Α/φοιΛανίτη, της Coca-Cola και των Lidl.

Στην Κύπρο, η Coca-Cola είναι χορηγός του Κυπέλλου Ποδοσφαίρουαπο το 1962 καθώς επίσης και του Coca-ColaCupΑΓΟ από φέτος.

.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας