Ετήσιο Συνέδριο WTS Κύπρου

Η WTS Κύπρου, μέλος του διεθνούς δικτύου φορολογικών και επιχειρηματικών συμβούλων WTS με παρουσία σε 100 χώρες οργάνωσε και φιλοξένησε στην Κύπρο στις 11 & 12 Ιουλίου 2014, το Ετήσιο Συνέδριο Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης (WTS Annual CEE Meeting), με παρουσία εκπροσώπων απο 12 χώρες.

Το συνεδρίο, που είχε σαν θέμα την Προσωπική Φορολογία Μετακινούμενου Προσωπικού (Taxation of Global Employee Mobility), προηγήθηκε διάσκεψη τύπου στο ξενοδοχείο Hilton, την οποία χαιρέτισαν οι  Κώστας Γεωργαλλής, πρόεδρος του ΕΒΕ Λευκωσίας, Κυριάκος Ιορδάνους, Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου, Karsten Gnuschke μέλος του παγκόσμιου Διοικητικού Συμβουλίου του WTS Alliance και Νικόλας Κυπραίος, Διευθύνων Σύμβουλος WTS Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου εξετάστηκαν απο τους συμμετέχοντες όλοι οι παράμετροι (φορολογικοί και άλλοι) που αφορούν την μετακίνηση προσωπικού μεταξύ χωρών στις οποίες δραστηριοποιείται ο εργοδότης.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η θεματολογία θεωρήθηκε επίκαιρη και χρήσιμη, αφού η μετακίνηση προσωπικού απο πολυεθνικές εταιρείες είναι στενά συνδεδεμένη με την ανάπτυξη των διεθνών τους εργασιών.
Η διενέργεια τέτοιων συνεδρίων με συμμετέχοντες απο το εξωτερικό, αναδεικνύει την σημασία της Κύπρου σαν διεθνές κέντρο υπηρεσιών και προωθεί το χρηματοοικονομικό και τουριστικό μας προιόν. 

Η WTS Κύπρου προσφέρει όλο το εύρος των λογιστικών, φορολογικών, ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, που χρειάζεται μια σύγχρονη επιχείρηση. Η εταιρεία εδρεύει στην Λευκωσία από το 2010 και εργοδοτεί 15 άτομα.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor