Παιχνίδια και διαγωνισμοί από ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ & EUROLAB και Prestigio

INBusinessNews  10/07/2014 19:24
Παιχνίδια και διαγωνισμοί από ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ & EUROLAB και Prestigio

Παιχνίδια και διαγωνισμοί από ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ & EUROLAB και Prestigio

INBusinessNews  10/07/2014 19:24

Σε ένα όμορφο καλοκαιρινό πάρτι που διοργάνωσε ο εκπαιδευτικός όμιλος ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ & EUROLAB και υποστήριξε η Prestigio, διασκέδασαν οι μαθητές του γνωστού ομίλου από όλη την Κύπρο, οι οποίοι μαζεύτηκαν στην παραλία Δασούδι στην Λεμεσό την Τρίτη, 8 Iουλίου. Γονείς και μαθητές διασκέδασαν με πλούσια εδέσματα και με live link. Η Prestigio στήριξε την εκδήλωση διοργανώνοντας ένα έξυπνο διαγωνισμό για τα παιδιά.

Μέσω ενός διαδραστικού πίνακα (Multiboard) της Prestigio, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαγωνισμό, παίζοντας συγκεκριμένο παιγνίδι. Το παιδί που κατάφερε να συγκεντρώσει τη ψηλότερη βαθμολογία κέρδισε ένα Prestigio Multipad Visconte. H νικήτρια ήταν η Ειρήνη Χριστοδούλου.

Ταυτόχρονα η Prestigio μοίρασε κουπόνια έκπτωσης για το Prestigio Multipad Visconte, ειδικά για τους μαθητές του ομίλου οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να πάρουν το Visconte σε ειδική τιμή γνωριμίας για περιορισμένο διάστημα μόνο από τα καταστήματα Prestigio Plaza στη Λεμεσό και Λευκωσία μέχρι και τις 19/07.

Το MultiPad Visconte, είναι το πρώτο windows tablet από την Prestigio. Κατάλληλο για επαγγελματική άλλα και προσωπική χρήση το  Prestigio Visconte είναι Ιδανικό για τα άτομα που θέλουν να συνδυάσουν τα δύο. Με προεγκατεστημένο το Microsoft Office Home and Student 2013, το οποίο παρέχεται δωρεάν στους χρήστες του Prestigio Visconte,  μπορεί κανείς να δημιουργήσει, να διαβάσει, και να κοινοποιήσει το υλικό που δημιούργησε σε Word, Excel η PowerPoint. Ιδανικά για χρήστες που αναζητούν μία συσκευή που τα διαθέτει «όλα σε ένα» για εργασία, παιχνίδι και ψυχαγωγία!

O Λεύκιος Θεοδοσίου, γενικός διευθυντής της ASBIS East Mediterranean, τόνισε τη στήριξη της εταιρείας προς τους νέους αναφέροντας «Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και η ASBIS θεωρεί υποχρέωση της να στηρίζει τις προσπάθειες των νέων για μόρφωση. Τα Prestigio Multiboards και τα Multipad Visconte αποτελούν την ιδανική λύση στον τομέα της εκπαίδευσης».

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας