Aphrodite Hills: Ανοίγει νέο εστιατόριο

Το εστιατόριο “Gate to India” ή αλλιώς «Πύλες προς την Ινδία» προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία, σερβίροντας πρωτοποριακή Ινδική κουζίνα σε ένα κομψό και μοντέρνο περιβάλλον, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του Village Square στο Aphrodite Hills Resort.

Τα τρόφιμά μας προέρχονται από υψηλής ποιότητας συστατικά, εξασφαλίζοντας το υψηλότερο επίπεδο φρεσκάδας. Τα πεντανόστιμα Ινδικά πιάτα φτιαγμένα κατά τα δικά σας γούστα, είναι ιδανικά αν ψάχνετε να δοκιμασετε νόστιμα κάρυ ή ψητές γαστρονομικές απολαύσεις «Tandoorι»  κατευθείαν από το πήλινο φούρνο.

Θεωρούμε το «Gate to India» ένα ολοκληρωμένο Ίνδικο εστιατόριο, που τιμάει μια σειρά από διαφορετικές παραδόσεις μαγειρέματος, παρουσιάζοντάς τα με το πιο μοναδικό και δημιουργικό τροπο. Η ζεστή και ευγενική φιλοξενία του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με την κομψή διακόσμηση του εστιατορίου συμβάλλουν σε μια καθολικά αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία και εγγυηάται να σας κάνει να δοκιμάσετε και να απολαύσετε όλο και περισσότερες επιλογές από το μενού μας.

Επιβιβαστείτε σε ένα συναρπαστικό γαστρονομικό ταξίδι και απολαύστε τις καλύτερες γεύσεις της τοπικής Ινδικης κουζίνας, που παρουσιάζονται σε ένα αναζωογονητικά μοντέρνο στυλ στο εστιατόριο «Gate to India» («Πύλες προς την Ινδία»)

Κώδικας Ένδυσης: Smart Casual (Εποχιακό Ιούνιος - Οκτώβριος)

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor