Επίσημη πρεμιέρα για τη μαρίνα Λεμεσού

INBusinessNews  20/06/2014 09:20
Επίσημη πρεμιέρα για τη μαρίνα Λεμεσού

Επίσημη πρεμιέρα για τη μαρίνα Λεμεσού

INBusinessNews  20/06/2014 09:20

Τα επίσημα εγκαίνια του μεγαλεπήβολου project της μαρίνας Λεμεσού, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, 19 Ιουνίου.

Οι εικόνες από τον χώρο της μαρίνας κατά το απόγευμα και  βράδυ της ημέρας των εγκαινίων είναι εντυπωσιακές, ενώ 20 χιλιάδες ημερησίως επισκέπτονται το έργο τόσο από τη Λεμεσό όσο και από άλλες πόλεις της Κύπρου.Τα εγκαίνια της μαρίνας πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ενώ στην τελετή  βρέθηκαν πολιτειακοί αξιωματυούχοι, επιχειρηματίες και βεβαίως στελέχη από τις εταιρείες που υλοποίησαν το έργο της μαρίνας Λεμεσού.

O Πρόεδρος του Δ.Σ της εταιρείας Limassol Marina Ltd, Μάριος Ε. Λανίτης μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το έργο ενισχύει σημαντικά και ουσιαστικά την ανταγωνιστικότητα της Κυπριακής οικονομίας. «Η Λεμεσός έχει αποκτήσει μια μαρίνα υψηλού επιπέδου που όχι μόνο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλες μαρίνες του εξωτερικού αλλά αποτελεί σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου».

Αναφερόμενος  στις εμπειρίες τις οποίες απεκόμισαν κατά τη διάρκεια σχεδιασμού και υλοποίηση της μαρίνας Λεμεσού, ανέφερε επίσης ότι: «Η εμπειρία μας μέσα από αυτά τα χρόνια δείχνει την ανάγκη να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για τη δημιουργία μας υπηρεσίας με τη φιλοσοφία του «one stop shop» που θα χειρίζεται τέτοιες επενδύσεις με αποδοτικό τρόπο αποφεύγοντας τη γραφειοκρατία» τόνισε.

Με τη αποπεράτωση του έργου η συνολική επένδυση ξεπερνά τα 400 εκ. ανέφερε o κ. Λανίτης.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας