Βeer n Beer: Από το Μόναχο στην Αθήνα και τώρα στη Λευκωσία

Το δεύτερο κατάστημα Beer n Beer στη Λευκωσία εγκαινιάστηκε την περασμένη εβδομάδα, επί της οδού Λυκούργου (πάροδος Λήδρας). Δύο καταστήματα Beer n Beer υπάρχουν και στην Αθήνα (Νέα Ερυθραία, Γαλάτσι).

Πρόκειται για μία παραδοσιακή Βαυαρέζικη μπιραρία, όπου το μεγάλο μπαρ δεσπόζει στον εσωτερικό χώρο, ενώ εξωτερικά ξεχωρίζουν τα παρεΐστικα τραπέζια, όπως ακριβώς συμβαίνει στο Μόναχο.

Κυριαρχούν οι αποχρώσεις γαλάζιου και λευκού, στα χρώματα της σημαίας της Βαυαρίας, ενώ τους τοίχους «ντύνουν» παραστάσεις από το Μόναχο, με την εικόνα της hofbrauhaus, της μεγαλύτερης μπιραρίας στον κόσμο, να στέκει επιβλητικά πάνω από το μπαρ. Τόσο το hofbrauhaus, που άνοιξε τις πύλες του το 1589, όσο και η μπίρα ΗΒ, ανήκουν στο Δήμο του Μονάχου.

Στο Beer n Beer μπορεί κάποιος να συναντήσει πολλά είδη της αυθεντικής Βαυαρέζικης μπίρας HB, η οποία κυκλοφορεί εδώ ενάμιση χρόνο στην Κύπρο, κερδίζοντας με γοργούς ρυθμούς τις προτιμήσεις των Κυπρίων.

Επίσης, είναι διαθέσιμες πολλές σπάνιες, μοναστηριακές μπίρες από το Βέλγιο, κάθε μία σερβίρεται στο κατάλληλο «δικό της» ποτήρι. Η κουζίνα του Beer n Beer σερβίρει το περίφημο πλέον – από την πετυχημένη… διαδρομή του κατάστημα στο κατάστημα Beer n Beer της Στροβόλου- κότσι, γερμανικά λουκάνικα και άλλους μπυρομεζέδες, ενώ φεύγοντας μπορεί κάποιος να πάρει μπύρες για το σπίτι από την κάβα του καταστήματος.

Για όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ υπάρχουν οθόνες για ποδοσφαιρόφιλους και μη. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις αποταθείτε στο 22270005. Το Beer n Beer είναι ανοικτό καθημερινά, μετά τις 18:00. Περισσότερες πληροφορίες στο beernbeer.gr και στο www.facebook.com/BEERnBEERcyprus.



 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor