H YANMAR χορηγός στα “Μερκούρεια” του ΠΑΣΙΜΙΣ

Με προορισμό την ανοικτή θάλασσα και σκοπό να τιμήσουν τη μνήμη του Σπύρου Μερκούρη, ο Παγκύπριος Αθλητικός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Μικρών Σκαφών (ΠΑΣΙΜΙΣ) και ο κύριος χορηγός τους, οι μηχανές σκαφών YANMAR, πραγματοποίησαν για πρώτη φορά τους Αγώνες Ανοικτής Θαλάσσης “Μερκούρεια”. Πολλοί ήταν αυτοί που συμμετείχαν και ακόμα περισσότεροι αυτοί που παρευρέθηκαν στους ξεχωριστούς αυτούς αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 25 Μαΐου στον Κόλπο της Λάρνακας.

Τα Μερκούρεια, αν και διοργανώνονται για πρώτη φορά ως Αγώνες Ανοικτής Θαλάσσης, υπάρχουν ως θεσμός εδώ και τρία χρόνια, αφού ο ΠΑΣΙΜΙΣ κάθε χρόνο πραγματοποιούσε πορεία σκαφών στη μνήμη του ταλαντούχου και δραστήριου Σπύρου Μερκούρη που έχασε άδικα τη ζωή του σε ατύχημα στη θάλασσα.

Μετά τους αγώνες πραγματοποιήθηκε εκδήλωση απονομής κυπέλλων στους νικητές των Αγώνων, οι οποίοι ήταν… Έπειτα από την απονομή και με τη συνοδεία δροσιστικών κοκτέιλ, όλοι οι συμμετέχοντες των αγώνων είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν μετά από μια κουραστική αλλά ευχάριστη μέρα στα ανοικτά της θάλασσας.

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τους Αγώνες Ανοικτής Θαλάσσης και το θεσμό Μερκούρεια, μπορούν να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικα στο merkoureia@gmail.com.

Η χορηγός της εκδήλωσης Char. Pilakoutas Group είναι οι επίσημοι αντιπροσώποι των μηχανών θαλάσσης YANMAR. H YANMAR είναι μια εταιρία πλήρως αφοσιωμένη στην πλοήγηση. Στον κόσμο των θαλάσσιων σκαφών αναψυχής, η YANMAR Marine κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως. Προσφέρει κινητήρες, συστήματα πλοήγησης και αξεσουάρ για όλους τους τύπους σκαφών, από runabouts σε ιστιοφόρα και από ταχύπλοα σκάφη σε mega yachts. Οι πετρελαιοκίνητες μηχανές της, είναι σχεδιασμένες για να παρέχουν μέγιστη απόλαυση και άνεση στο νερό.

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor