Blue Air: Κοκτέιλ πάρτι σε συνεργάτες

Μια όμορφη βραδιά διοργάνωσε την Πέμπτη 15/05/2014 η Ρουμάνικη αεροπορική εταιρεία Blue Air, σε συνεργασία με τον αντιπρόσωπο της στη Κύπρο, Orthodoxou Aviation Ltd προς τιμή των συνεργατών τους στην Κυπριακή αγορά. Η ωραία εκδήλωση διοργανώθηκε στο εστιατόριο Caraffa Bastione στη Λευκωσία και παρευρέθηκαν  σ’ αυτή πολλοί επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και των ΜΜΕ.

Επίσημοι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης ήταν ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων (κ. Μάριος Δημητριάδης) και ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος (κ. Νίκος Κουγιάλης). Το παρόν τους στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο κ. Τudor Constandinescu (ένας εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας) μαζί με αντιπροσωπεία από την διευθυντική ομάδα της αεροπορικής εταιρείας.

Σε δήλωση του στην αναφερόμενη εκδήλωση ο κ. Constandinesku δήλωσε: “ Eίναι με ιδιαίτερη μας χαρά, που διοργανώνουμε αυτή την εκδήλωση, η οποία είναι αφιερωμένη στους εκλεκτούς μας συνεργάτες στην Κυπριακή αγορά. Η Blue Air βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο, όπου σημαντικές αλλαγές ήρθαν να ενισχύσουν την εικόνα της εταιρείας, αλλά και την εμπειρία των επιβατών στις πτήσεις μας.

Με νέα εμφάνιση στα αεροσκάφη μας και με το σύνθημα «ποιότητα  και προσιτές τιμές» ως νέα διευθυντική ομάδα επιχειρούμε να προσδώσουμε μια νέα δυναμική στην εταιρεία μας στην Κυπριακή αγορά και όχι μόνο’’.
Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Οrthodoxou Aviation κ. Αντώνης Ορθοδόξου ανέφερε: “ Το 2013 ήταν μια πολύ σημαντική χρονιά για την Blue Air. Η αλλαγή της ιδιοκτησίας επέφερε ένα νέο αέρα στην εταιρεία, η οποία μεταφράστηκε σε αρκετές αλλαγές και καινοτομίες σε σχέση με τις υπηρεσίες και την εικόνα της εταιρείας.

Επιπρόσθετα η αλλαγή της εξωτερικής και εσωτερικής εμφάνισης των αεροσκαφών της εταιρείας,  αλλά και η εισαγωγή καινοτόμων υπηρεσιών εν πτήση, όπως την υπηρεσία SMS confirmation.  Μετά την αγορά του εισιτηρίου λαμβάνετε SMS με όλες τις πληροφορίες του εισιτηρίου και η υπηρεσία κοστίζει το μηδαμινό ποσό των 0.5 Σεντ.   Όλες  αυτές οι αλλαγές προσθέτουν ποιότητα στο προϊόν της εταιρείας”. 

 

H Blue Air είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στη Ρουμανία και λειτουργεί στην Κύπρο από το 2008, εκτελώντας εβδομαδιαίες πτήσεις από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς Βουκουρέστι (Οτοπένι). Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Κύπρο είναι η Orthodoxou Aviation Ltd.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Blue Air, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.blueairweb.com ή να καλέσετε στο 22 755 300.

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor