Αυλαία στο Milano da Bere

Ένα ταξίδι διάρκειας πέντε μηνών φτάνει στο τέλος του, καθώς ρίχνει αυλαία η δεύτερη σεζόν του πετυχημένου afterwork, business πάρτι Milano da Bere. Το event που αποτελεί έμπνευση και δημιουργία της Haze Team και φιλοξενείται στο C House Lounge Café, συμπληρώνει την ερχόμενη εβδομάδα έξι διοργανώσεις κατά την τρέχουσα χειμερινή περίοδο.

Η Haze Team υπόσχεται να αποχαιρετήσει τη φετινή σεζόν αφήνοντας τις πιο γλυκές –μεταφορικά και κυριολεκτικά- αναμνήσεις, σε όσους βρεθούν στο C House Lounge Café την προσεχή Πέμπτη, 20 Μαρτίου για το αποχαιρετιστήριο Milano da Bere του φετινού χειμώνα. Τόσο οι διοργανωτές, όσο και τα συμβαλλόμενα μέρη υπόσχονται εκπλήξεις, στο afterwork πάρτι που αρχίζει στις 18:30. Για κρατήσεις το κοινό καλείται να απευθύνεται στον maître της Haze Team Αντρέα Χριστοδουλίδη, στα τηλέφωνα 99306254 και 99092932.

Το ουίσκι CHIVAS, το οποίο εισάγει στην Κύπρο η εταιρεία LaikoCosmos Trading, στήριξε από την πρώτη μέρα το Milano da Bere ως μεγάλος χορηγός και πορεύτηκε μαζί του σε όλη αυτή τη διαδρομή των δύο σεζόν και των δώδεκα διοργανώσεων.

Χορηγός επικοινωνίας του event για την τρέχουσα χειμερινή περίοδο είναι το περιοδικό IN Business.
Μέσω του Milano da Bere, η Haze Team εισήγαγε στην Κύπρο την κουλτούρα της οικονομικής πρωτεύουσας της Ιταλίας, αλλά και την έννοια της οργανωμένης απογευματινής διασκέδασης, θεσπίζοντας νέα στάνταρ στο συγκεκριμένο τομέα. "Μετά από δύο απόλυτα πετυχημένες σεζόν, δικαίως το κοινό χαρακτήρισε το Milano da Bere ως το αυθεντικό afterwork πάρτι" αναφέρει ανακοίνωση της Haze Team.


 

)

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor