Αυλαία στο Milano da Bere

INBusinessNews  13/03/2014 15:51
Αυλαία στο Milano da Bere

Αυλαία στο Milano da Bere

INBusinessNews  13/03/2014 15:51

Ένα ταξίδι διάρκειας πέντε μηνών φτάνει στο τέλος του, καθώς ρίχνει αυλαία η δεύτερη σεζόν του πετυχημένου afterwork, business πάρτι Milano da Bere. Το event που αποτελεί έμπνευση και δημιουργία της Haze Team και φιλοξενείται στο C House Lounge Café, συμπληρώνει την ερχόμενη εβδομάδα έξι διοργανώσεις κατά την τρέχουσα χειμερινή περίοδο.

Η Haze Team υπόσχεται να αποχαιρετήσει τη φετινή σεζόν αφήνοντας τις πιο γλυκές –μεταφορικά και κυριολεκτικά- αναμνήσεις, σε όσους βρεθούν στο C House Lounge Café την προσεχή Πέμπτη, 20 Μαρτίου για το αποχαιρετιστήριο Milano da Bere του φετινού χειμώνα. Τόσο οι διοργανωτές, όσο και τα συμβαλλόμενα μέρη υπόσχονται εκπλήξεις, στο afterwork πάρτι που αρχίζει στις 18:30. Για κρατήσεις το κοινό καλείται να απευθύνεται στον maître της Haze Team Αντρέα Χριστοδουλίδη, στα τηλέφωνα 99306254 και 99092932.

Το ουίσκι CHIVAS, το οποίο εισάγει στην Κύπρο η εταιρεία LaikoCosmos Trading, στήριξε από την πρώτη μέρα το Milano da Bere ως μεγάλος χορηγός και πορεύτηκε μαζί του σε όλη αυτή τη διαδρομή των δύο σεζόν και των δώδεκα διοργανώσεων.

Χορηγός επικοινωνίας του event για την τρέχουσα χειμερινή περίοδο είναι το περιοδικό IN Business.
Μέσω του Milano da Bere, η Haze Team εισήγαγε στην Κύπρο την κουλτούρα της οικονομικής πρωτεύουσας της Ιταλίας, αλλά και την έννοια της οργανωμένης απογευματινής διασκέδασης, θεσπίζοντας νέα στάνταρ στο συγκεκριμένο τομέα. "Μετά από δύο απόλυτα πετυχημένες σεζόν, δικαίως το κοινό χαρακτήρισε το Milano da Bere ως το αυθεντικό afterwork πάρτι" αναφέρει ανακοίνωση της Haze Team.


 

)

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας