Βενετσιάνικο Καρναβάλι από τη Haze Team

INBusinessNews  10/02/2014 14:45
Βενετσιάνικο Καρναβάλι από τη Haze Team

Βενετσιάνικο Καρναβάλι από τη Haze Team

INBusinessNews  10/02/2014 14:45

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Haze Team φέρνει στην Κύπρο το Καρναβάλι της Βενετίας, αφιερώνοντας το afterwork πάρτι Milano da Bere στο πιο φημισμένο ευρωπαϊκό καρναβάλι, το οποίο διεξάγεται φέτος 15 Φεβρουαρίου με 4 Μαρτίου, στην πόλη των Δόγηδων.

"Την Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου το C House Lounge Cafe θα μετατραπεί σε μία μικρή πλατεία του Αγίου Μάρκου. Στην είσοδο του χώρου θα προσφέρονται βενετσιάνικες μάσκες για να να ζήσει όλος ο κόσμος της εμπειρία του Carnevale di Venezia!" όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της haze Team.

O Mr. Styles και guest Dj – έκπληξη, που έχει προσκληθεί ειδικά γι αυτό το event θα ντύσουν μουσικά το πάρτι. Τους καλεσμένους θα υποδέχονται καρναβαλιστές ντυμένοι με παραδοσιακές βενετσιάνικες στολές, υπό τους ήχους τσέλου.

Μέγας Χορηγός είναι το ουίσκι Chivas Regal που εισάγεται στην Κύπρο από την LaikoCosmos Trading. Χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό IN Business.

Το πάρτι αρχίζει τις 18:30, ενώ μέχρι της 20:30 θα είναι ανοικτό το μπουφέ του C House Lounge Café, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση.
 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας