Γαλοπούλες σε 18 τυχερούς από τα Foodsaver

Ο χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός που διοργάνωσαν τα καταστήματα Foodsaver ανέδειξε τους 18 νικητές που θα απολαύσουν μια γαλοπούλα. Οι διαγωνιζόμενοι πήραν μέρος στην κλήρωση, απλά κάνοντας αγορές €25 και άνω από τα καταστήματα Foodsaver και συμπληρώνοντας ένα κουπόνι με τα στοιχεία τους.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και οι έξι τυχεροί από κάθε κατάστημα που κέρδισαν το γευστικό έπαθλο, θα το απολαύσουν με τους φίλους ή την οικογένειά τους. Οι 18 νικητές ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς από τα Foodsaver και τα ονόματα τους είναι αναρτημένα μέσα στα καταστήματα και στην ιστοσελίδα www.foodsaver.com.cy.

"Τα Καταστήματα Τροφίμων Foodsaver, έχουν καθιερωθεί χάρη στην ποιότητα που προσφέρουν, πάντα στις καλύτερες τιμές και πάντα δίπλα στον Κύπριο καταναλωτή, παρέχοντάς του μια μεγάλη ποικιλία από κρεατικά, πουλερικά, θαλασσινά, λαχανικά, έτοιμα φαγητά, τυροκομικά, finger food, επιδόρπια αλλά και εκλεκτά προϊόντα, όπως τα παγκοσμίου φήμης Aberdeen Black Angus βοδινά φιλέτα. Ανακαλύψτε τα στην Λευκωσία, στην οδό Ηρώων 12Α στον Άγ. Ανδρέα, στη Λεωφ. Μακαρίου Γ’ 248 στη Λακατάμια και στη Λεωφ. Γ. Κρανιδιώτη 166, στα Λατσιά. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.foodsaver.com.cy ή το Facebook www.facebook.com/Foodsaverdtores  ή καλέστε στο 70003663" αναφέρει σχετική ανακοίνωση των καταστημάτων Foodsaver.  
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor