Γαλοπούλες σε 18 τυχερούς από τα Foodsaver

INBusinessNews  23/12/2013 10:04
Γαλοπούλες σε 18 τυχερούς από τα Foodsaver

Γαλοπούλες σε 18 τυχερούς από τα Foodsaver

INBusinessNews  23/12/2013 10:04

Ο χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός που διοργάνωσαν τα καταστήματα Foodsaver ανέδειξε τους 18 νικητές που θα απολαύσουν μια γαλοπούλα. Οι διαγωνιζόμενοι πήραν μέρος στην κλήρωση, απλά κάνοντας αγορές €25 και άνω από τα καταστήματα Foodsaver και συμπληρώνοντας ένα κουπόνι με τα στοιχεία τους.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και οι έξι τυχεροί από κάθε κατάστημα που κέρδισαν το γευστικό έπαθλο, θα το απολαύσουν με τους φίλους ή την οικογένειά τους. Οι 18 νικητές ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς από τα Foodsaver και τα ονόματα τους είναι αναρτημένα μέσα στα καταστήματα και στην ιστοσελίδα www.foodsaver.com.cy.

"Τα Καταστήματα Τροφίμων Foodsaver, έχουν καθιερωθεί χάρη στην ποιότητα που προσφέρουν, πάντα στις καλύτερες τιμές και πάντα δίπλα στον Κύπριο καταναλωτή, παρέχοντάς του μια μεγάλη ποικιλία από κρεατικά, πουλερικά, θαλασσινά, λαχανικά, έτοιμα φαγητά, τυροκομικά, finger food, επιδόρπια αλλά και εκλεκτά προϊόντα, όπως τα παγκοσμίου φήμης Aberdeen Black Angus βοδινά φιλέτα. Ανακαλύψτε τα στην Λευκωσία, στην οδό Ηρώων 12Α στον Άγ. Ανδρέα, στη Λεωφ. Μακαρίου Γ’ 248 στη Λακατάμια και στη Λεωφ. Γ. Κρανιδιώτη 166, στα Λατσιά. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.foodsaver.com.cy ή το Facebook www.facebook.com/Foodsaverdtores  ή καλέστε στο 70003663" αναφέρει σχετική ανακοίνωση των καταστημάτων Foodsaver.  
 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας