Βιβλίο: Παρουσίαση του «Αρχές Δημοσίων Σχέσεων»

INBusinessNews  15/11/2013 07:09
Βιβλίο: Παρουσίαση του «Αρχές Δημοσίων Σχέσεων»

Βιβλίο: Παρουσίαση του «Αρχές Δημοσίων Σχέσεων»

INBusinessNews  15/11/2013 07:09

«Αρχές Δημοσίων Σχέσεων» (Principles of Public Relations) είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου που κυκλοφόρησαν πρόσφατα οι Εκδόσεις Πανεπιστημίου Λευκωσίας, με συγγραφείς τους καθηγητές του Πανεπιστημίου, Νικόλα Νικολή και Μάρκο Κωμοδρόμο.

Το βιβλίο που προορίζεται να αποτελέσει βοήθημα για επαγγελματίες του χώρου, αλλά και φοιτητές και το ευρύτερο κοινό, παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Στην παρουσίαση μίλησαν, ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Διοίκησης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Δρ. Αιμίλιος Σολωμού, η Δρ. Τάο Παπαϊωάννου, Πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου, η κ. Ρίτα Καρατζιά, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ΑΤΗΚ και οι συγγραφείς του βιβλίου.

Όπως επισημάνθηκε στην παρουσίαση, το βιβλίο ήδη ταξιδεύει ανά τον κόσμο, αφού έχει επιλεγεί και θα χρησιμοποιείται σε πανεπιστήμια της Αγγλίας, των ΗΠΑ, της  Γερμανίας και της Ελλάδας, καθώς και από το Chartered Institute of Public Relations.

To βιβλίο, πέραν του θεωρητικού μέρους, περιλαμβάνει περιπτωσιακές μελέτες, αναλύσεις, μεθόδους και τακτικές από μεγάλους οργανισμούς στην Κύπρο και την Ελλάδα, καθώς και συνεντεύξεις με σημαίνοντα στελέχη της επικοινωνίας και ακαδημαϊκούς από Κύπρο, Ελλάδα, Ρουμανία, ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία και Μάλτα.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του βιβλίου http://www.principlesofpr.com

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας