Το Secret Bites επιστρέφει στο Pralina

INBusinessNews  06/11/2013 11:36
Το Secret Bites επιστρέφει στο Pralina

Το Secret Bites επιστρέφει στο Pralina

INBusinessNews  06/11/2013 11:36

Πρεμιέρα την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου (20:30) με την ανανεωμένη, χειμερινή εκδοχή του concept της HazeTeam, με γαστρονομικό χαρακτήρα: Secret Bites.

Μετά την καλοκαιρινή επιτυχία το concept Secret Bites by Haze Team επιστρέφει στο Pralina, στην Στασικράτους. Η πρεμιέρα γίνεται την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου στις 20:30 με το Secret Bites – Steak Edition.

"Για τη χειμερινή σεζόν το ταξίδι στον κόσμο της μαγειρικής και των γεύσεων θα ακολουθεί δύο διαφορικές διαδρομές: την κλασική, η οποία κέρδισε την προτίμηση του κοινού το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και μία καινούργια, η οποία θα έχει ως επίκεντρο τα αγαπημένα στέικ με τις μοναδικές πινελιές γνωστού σεφ Χρίστου Χατζηλύρα. Όπως και το καλοκαίρι, το δείπνο της βραδιάς θα περιλαμβάνει τρία διαφορετικά πιάτα. Ορεκτικό, κυρίως πιάτο αλλά και επιδόρπιο, γι αυτό το χειμώνα από τοπλούσιο μπουφέ εκλεκτών γλυκών του Pralina, συνοδεία του εξαιρετικής ποιότητας καφέ illy. Μία ακόμα καινοτομία είναι η ζωντανή εμφάνιση της HazeBand, που θα ντύνει μουσικά τις βραδιές οι οποίες πλέον θα λαμβάνουν χώρα στο Loungeτου Pralina" αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Pralina.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ο σεφ Χρίστος Χατζηλύρα θα μαγειρεύει ζωντανά, μπροστά στους συνδαιτυμόνες, μοιραζόμενος με το κοινό τα μυστικά της κουζίνας, με τη βοήθεια της παρουσιάστριας Μαρίας Λάμπρου.

 
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 22660491.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας