«Secret Bites» από το Pralina

Έξι καλοκαιρινές βραδιές, έξι ζωντανά μαθήματα μαγειρικής και έξι διαφορετικά μενού συνθέτουν το παζλ του καλοκαιριου που ετοιμάζει το Pralina για την καλοκαιρινή σεζόν στη Λευκωσία, αποκλειστικά για όσους αρκούνται μόνο με την ποιότητα των πιάτων και της εξυπηρέτησης του φημισμένου καφέ-εστιατορίου, όπως χαρακτηριστικά τονίζει σχετική ανακοίνωση του γνωστού καφέ-εστιατορίου.

"Το Pralina κάνει τις καλοκαιρινές βραδιές στη Λευκωσία μοναδικές βγάζοντας την κουζίνα και τον διακεκριμένο σεφ Χρίστο Χατζηλύρα στον εξωτερικό του χώρο, παρουσιάζοντας στους πελάτες του κάθε λεπτομέρεια για το πιάτο που θα σερβιριστούν" αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Κάποιοι το αποκαλούν ζωντανό μάθημα μαγειρικής και προτάσεων για καλό κρασί από το Pralina πρωτοποριακές κινήσεις άλλοι έστω ως έναν αλλιώτικο τρόπο για να μυηθεί κανείς στα μυστικά της γαστρονομίας και του οίνου. Το Pralina με δυο λόγια ονομάζει το γαστρονομικό θέαμα: βραδιές: «Secret Bites».

"Αρχής γενομένης από την Τετάρτη, 19 Ιουνίου και για κάθε Τετάρτη που ακολουθεί μέχρι τέλη Ιουλίου, το κοινό δεν θα έχει άλλη επιλογή από το διαδραστικό, γαστρονομικό show του Pralina, που θα ταξιδέψει σε μοναδικά, γευστικά μονοπάτια και θα αποκαλύψει τα μυστικά εκλεκτού οίνου. Το ξεχωριστό σκηνικό του Pralina θα συμπληρώσει ζωντανή μουσική. Οι συνδαιτιμόνες θα πρέπει να βρίσκονται στο τραπέζι τους στο Pralina μέχρι τις 8:15 το βράδυ" αναφέρεται στην ανακοίνωση του Pralina.

Τονίζεται ότι ο αριθμός θέσεων στις βραδιές Pralina«SecretBites»είναι περιορισμένος και το κοινό καλείται έγκαιρα να κάνει τις κρατήσεις του στο τηλέφωνο: 22660491.

Η οργάνωση των βραδιών «Secret Bites» διεκπεραιώνεται από τη ομάδα event και PRmanagementHazeTeam.Ο επισκέπτης φεύγοντας παίρνει τη συνταγή και την εκτέλεση που θα παρακολουθήσει ιδίοις όμμασι να υλοποιείται, κρατώντας για το σπιτί τα γαστρονομικά μυστικά της βραδιάς για το τέλειο δείπνο.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor