Νησί των Αγίων, Καλλιτέχνης του Φωτός

INBusinessNews  14/03/2013 12:52
Νησί των Αγίων, Καλλιτέχνης του Φωτός

Νησί των Αγίων, Καλλιτέχνης του Φωτός

INBusinessNews  14/03/2013 12:52

Μια σημαντική έκθεση από τον ζωγράφο Vartan Tashdjian  ξεκινά στις 10 Απριλίου στον Θεατρικό Όμιλο Κύπρου (Θ.Ο.Κ)

Ο χορηγός KPMG καλωσορίζει τους λάτρεις της τέχνης στη Λευκωσία για να δουν τη δουλειά και ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή ενός από τους σημαντικότερους μοντέρνους καλλιτέχνες της Κύπρου

Η KPMG υπερήφανα ανακοίνωσε σήμερα μια έκθεση 32 νέων πινάκων του Vartan Tashdjian, ενός από τους σημαντικότερους μοντέρνους καλλιτέχνες της Κύπρου. Η έκθεση, που γίνεται με αφορμή τα 40χρονα της καριέρας του ζωγράφου, θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 10 μέχρι τις 27 Απριλίου στον Θεατρικό Όμιλο Κύπρου (Θ.Ο.Κ) στη Λευκωσία*. Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τη δουλειά του Vartan, με το όνομα  ‘Shades of Tranquility’, θα παρουσιαστεί στα εγκαίνια της έκθεσης.

Οι πίνακες του Vartan, ο οποίος μεγάλωσε στην Κύπρο αλλά έχει αρμενική καταγωγή, είναι μια γιορτή της φυσικής ομορφιάς του νησιού.  Ο Vartan έχει αφιερώσει τη ζωή και τη δουλειά του στην Κύπρο, το δεύτερο του σπίτι. Τα ποικιλόμορφα τοπία της, ιδιαίτερα οι οροσειρές του νησιού και οι χρυσές πεδιάδες, το ασυναγώνιστο φως και τα απίστευτα πλούσια χρώματα, είναι οι μεγαλύτερες του εμπνεύσεις. Οι εμπειρίες του Vartan στην Κύπρο, οι οποίες αποτυπώνονται στους πίνακές του, είναι τόσο σημαντικές για τον ίδιο όσο και οι κτύποι της καρδιάς του.

*H έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από Τετάρτη - Κυριακή από τις 10πμ – 8μμ.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας