Το «party των αιώνων» στο J&B Electric Ball party

INBusinessNews  13/02/2013 08:03
Το «party των αιώνων» στο J&B Electric Ball party

Το «party των αιώνων» στο J&B Electric Ball party

INBusinessNews  13/02/2013 08:03

Το Σάββατο 9 Μαρτίου, στο Club Central στη Λευκωσία, το J&B διοργανώνει το J&B Electric Ball party, ένα party που θα συνδυάζει την extravaganza του 18ου αιώνα με το στιλ του σήμερα.

Η διακόσμηση και η ατμόσφαιρα του party θα είναι διαφοροποιημένη, μ’ ένα mix-άρισμα από ρούχα και στοιχεία των δυο εποχών. Από το J&B Electric Ball party δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Μirror Βall Μan που θα διασκεδάσει τα πλήθη με τις χορευτικές του φιγούρες.

Επίσης, το μουσικό τους πρόγραμμα θα παρουσιάσουν οι DJ Ashley Wallbridge και Jochen Miller. Ο DJ Ashley Wallbridge θεωρείται ένας από τους καλύτερους DJ της dance μουσικής στον κόσμο και παίζει στα decks των μεγαλύτερων clubs και φεστιβάλ του κόσμου. Ο Ολλανδός Jochen Miller δημιουργεί την πιο διασκεδαστική και «ανεβαστική» ατμόσφαιρα όπου κι αν παίζει μουσική.

Το J&B δημιούργησε μια μοναδική ενέργεια στο Facebook, όπου οι χρήστες και fans του J&B μπορούν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό extravagant avatar, το οποίο θα στέκεται στην ουρά για το Electric Ball party. Το κάθε avatar θα είναι και μια συμμετοχή στην κλήρωση για ένα iPad mini και ένα VIP τραπέζι για 4 άτομα για το J&B Electric Ball party. Οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να προσκαλέσουν φίλους τους να μπουν στην ουρά μαζί τους. Κάθε αποδοχή πρόσκλησης σημαίνει και μια επιπλέον συμμετοχή στην κλήρωση.

Από την πρώτη μέρα δημιουργίας του το 1749 το J&B, ξεκινά τα πιο κεφάτα parties. Με το slogan «Start a Party» διοργανώνει parties στα πιο απίθανα και απροσδόκητα μέρη στον κόσμο, όπως στην Απαγορευμένη Πόλη στο Πεκίνο.

 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας