Σε εικόνες τα ΙΝ Business Awards 2012

Τα ΙΝ Business Awards 2012 πραγματοποιήθηκαν για 5η συνεχή χρονιά. Σε μια βραδιά, όπου νικητής αναδείχθηκε η κυπριακή επιχειρηματικότητα, 12 συνολικά βραβεία απονεμήθηκαν σε εταιρείες, επιχειρηματικές πρακτικές, προϊόντα καθώς και ανθρώπους που ξεχώρισαν στον χώρο του επιχειρείν στην Κύπρο. Τον θεσμό παρουσίασε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Ελληνική Τράπεζα ενώ χορηγοί ήταν οι ΜΤΝ, Chivas και ΤFI MARKETS.

Name

Το βραβείο Νέο Προϊόν/Υπηρεσία απονεμήθηκε από τους Μάριο Μαυρίδη, οικονομολόγος και βουλευτής του ΔΗΣΥ και Θάνο Χρονόπουλο, Chief Marketing Officer της ΜΤΝ στον Στέλιο Κολοκασίδη, διευθύνων σύμβουλος της Demstar Information Group.

Name

Το βραβείο Βιομηχανία/Μεταποίηση απονεμήθηκε από τους Φίλιο Ζαχαριάδη, Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων και Μάριο Τσιακκή, Γενικό Γραμματέα του ΚΕΒΕ στον Χριστόδουλο Αγκαστινιώτη, Διευθύνων Σύμβουλος της Vitatrace Nutrition.

Name

Το βραβείο Υπηρεσίες απονεμήθηκε από τους Δήμητρα Καλογήρου, Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και Λούκα Μαραγκό, CEO της ΤFI Markets στον Οδυσσέας Χριστοδούλου, CEO της Ιntercollege Globaltraining

Name

Το βραβείο Μικρομεσαία Επιχείρηση απονεμήθηκε από τους Φιλόκυπρο Ανδρέου, Πρόεδρο του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητήριου Λεμεσού και Ντίνο Λευκαρίτη, πρώην Πρόεδρο του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητήριου Λάρνακας στον Φίλιππο Πατσαλή, CEO της ΝΙPD Genetics.

Name

Το βραβείο Μάνατζερ απονεμήθηκε από τον Χάρη Γεωργιάδη και τον Φώτη Φωτίου, Εκπρόσωπο Τύπου ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ αντίστοιχα στον Λύσανδρο Ιωάννου, CEO, της PHC Franchised Restaurants Public.

Name

Το βραβείο Best Workplace απονεμήθηκε από τους Δημήτρη Συλλούρη, πρόεδρο του ΕΥΡΩΚΟ και Βασίλη Πετρίδη, CEO Laiko Cosmos Trading Ltd στον Χρίστη Χριστοφόρου, Ανώτερο Εκτελεστικό Σύμβουλο της Deloitte.

Name

Το βραβείο Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη απονεμήθηκε από τους Σοφοκλή Αλετράρη, Υπουργό Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος και Πάμπο Παπαγεωργίου, βουλευτή του ΑΚΕΛ στον Πλάτωνα Λανίτη, Πρόεδρο του ΔΣ της Λανίτης Ε.C. Holdings Ltd.

Name

Το βραβείο Κύπριος Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας που διαπρέπει στο εξωτερικό απονεμήθηκε από τους Ανδρέα Παπανικολάου, Διευθυντή Υπηρεσίας Μάρκετινγκ, Δημοσίων Σχέσεων & Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων του Ομίλου Ελληνικής Τράπεζας και Γιώργο Κουφάρη, Πρόεδρο του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου στον Chris Lazari, Πρόεδρο της Lazari Investments.

Name

Το τιμητικό βραβείο Editor’s Choice απονεμήθηκε από τους Δάφνη Τανγκ, Γενική Διευθύντρια της IMH και Έλενα Λεοντίου, Διευθύντρια Τμήματος Μedia της ΙΜΗ στον Dennis Sukhotin, Executive Chairman of the Board της FxPro.

Name

Το βραβείο Επιχείρηση απονεμήθηκε από τους Μάκη Κεραυνό, Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή του Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας και Βάσο Σιαρλή, Υπουργό Οικονομικών στον Κωνσταντίνο Πίττα, εκ των Διευθυντών της Medochemie

Name

Το τιμητικό βραβείο Young Business Leader εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή απονεμήθηκε από τους Κωνσταντίνο Ιωάννου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΙΜΗ και Αλέξη Νικολάου, Γενικό Διευθυντή της τηλεόρασης Σίγμα και Εκδοτικού Οίκου Δίας στον Αλέξη Φωτιάδη Διευθύνων Σύμβουλο της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς.

Name

Το τιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award απονεμήθηκε από τους Δρ Ανδρέα Παναγιώτου, Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ελληνικής Τράπεζας και Νεοκλή Συλικιώτη, Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού στον Kίκη Λευκαρίτη, Εκτελεστικό πρόεδρο ΔΣ της Petrolina (Holdings) Public Ltd και πρόεδρο του Συγκροτήματος Εταιρειών Λευκαρίτη.

Name

Αλέξης Φωτιάδης της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς και Φώτης Φωτίου του ΔΗΚΟ


Name

Ο Φώτος Φωτιάδης του ομίλου Φώτος Φωτιάδης με τη σύζυγο του
 

Name

Μάριος Λευκαρίτης, της Petrolina (Holdings) Public Ltd
 

Name

Μάρκος Κωμοδρόμος, Intercollege GlobalTraining
 

Name

Ο Μάριος Ρουσής της VTT Vasiliko Ltd και Μιχάλης Πίλλος, της TFI Markets
 

Name

Τάκης Φειδία της Λαϊκής Τράπεζας
 

Name

Φρίξος Σαββίδης και Χρίστος Χριστοδούλου της Trust Insurance
 

Name

Μάκης Κεραυνός της Ελληνικής Τράπεζας με τη σύζυγό του Νίκη
 

Name

Νίκος Κόσιης και Ίτα Κόσιη, της Δαλίκο
 

Name

Η Soprano Κατερίνα Μηνά που τραγούδησε κατά τη διάρκεια του δείπνου
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor