Johnnie Walker Red Label Where Flavour is King

Μια έκπληξη περιμένει όλους τους λάτρεις του Johnnie Walker στις νυχτερινές τους εξόδους, σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Κύπρο. Μέσα από μια σειρά από εκδηλώσεις που θα γίνουν μέσα στους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο, θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις υπέροχες γεύσεις και τα έντονα αρώματα του Johnnie Walker Red Label, μέσα από ένα μοναδικό και διασκεδαστικό τρόπο.

Name

H ιδέα αυτή, είναι εμπνευσμένη από την καινούρια καμπάνια του Johnnie Walker Red Label, «Where flavour is Κing», η οποία έχει στόχο να επικοινωνήσει την έντονη και μεγαλειώδη γεύση του Johnnie Walker. Τα κορίτσια του Johnnie Walker Red Label και ο εξειδικευμένος barman που θα συναντήσετε σε επιλεγμένα μπαράκια στην Κύπρο, θα σας βάλουν στον μαγικό κόσμο του Red Label, του πρώτου σε πωλήσεις ουίσκι στον κόσμο, με την έντονη γεύση και την ποιότητά του, προκαλώντας σας να δοκιμάσετε νέους ενδιαφέροντες τρόπους σερβιρίσματος.
Name
Το πρώτο event του Johnnie Walker Red Label πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου στο Aperitivo Jetset Lounge στη Λευκωσία, με μεγάλη επιτυχία. Πολλά δώρα και εκπλήξεις περίμεναν όσους βρίσκονταν εκεί! Η ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από τα κόκκινα και μαύρα μπαλόνια που έδιναν στον κόσμο τα κομψά κορίτσια του Johnnie Walker Red Label και η καλή διάθεση του κόσμου, σε συνδυασμό με τα υπέροχα καινούρια Johnnie Walker Red Label mixers που πρόσφερε ο Johnnie Walker bartender, έκαναν τη  βραδιά πολύ ξεχωριστή.

Name

Μη χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε κι εσείς τη μεγαλειώδη γεύση του πρώτου σε πωλήσεις ουίσκι στον κόσμο! Τα επόμενα Johnnie Walker Red Label events θα πραγματοποιηθούν στη Λευκωσία: στο Q Lounge Bar στις 22 Δεκεμβρίου και στο Αvenue 9 στις 26 Δεκεμβρίου και στη Λεμεσό: στο Salut Bar & Grill στις 27 Δεκεμβρίου και στο Draught Microbrewery στις 28 Δεκεμβρίου.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor