ΛΑΝΙΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ: Εγκαίνια νέου εκθεσιακού χώρου

INBusinessNews  25/10/2012 13:10
ΛΑΝΙΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ: Εγκαίνια νέου εκθεσιακού χώρου

ΛΑΝΙΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ: Εγκαίνια νέου εκθεσιακού χώρου

INBusinessNews  25/10/2012 13:10

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία την Τετάρτη 24 Oκτωβρίου 2012 τα εγκαίνια του νέου εκθεσιακού χώρου της εταιρείας ΛΑΝΙΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ στη Λεμεσό.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η γνωριμία των πελατών, των συνεργατών και του κοινού με τον ευρύχωρο και κομψό χώρο της εταιρείας, όπως και της ολοκληρωμένης σειράς ειδών υγιεινής, κεραμικών και ξύλινων δαπέδων που εκτίθενται στο κατάστημα.

"Η μεγάλη γκάμα από προϊόντα προσφέρει λύσεις που ανταποκρίνονται στην σύγχρονη λειτουργικότητα και αισθητική" αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Εξάλλου, η εταιρεία αναφέρει: "Ιδιαίτερη νότα στην εκδήλωση χάρισε η παρουσία της καταξιωμένης Interior Designer Σίσσυς Φειδά, που μαζί με τους εξειδικευμένους συμβούλους της εταιρείας, ξενάγησαν το κοινό στις πλούσιες συλλογές του εκθεσιακού χώρου".

Η εταιρεία ΛΑΝΙΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ λειτουργεί από το 2000, μετά από τη συγχώνευση των εταιρειών Ν.Π. Λανίτης Λτδ. (τμήμα ξυλείας) και Ευάγγελος Αριστοφάνους Λτδ. (τμήμα ξυλείας), δύο εταιρειών των οποίων η πολύχρονη εμπειρία και προσφορά άριστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, τις καθιέρωσαν ως πρωταγωνιστές στο εμπόριο της ξυλείας. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει μια πλήρη σειρά ποιοτικών προϊόντων στον τομέα της ξυλείας, των εξειδικευμένων υλικών οικοδομής και των ειδών υγιεινής, κεραμικών και παρκέ.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν τα εστιατόρια Carob Mill, η  Amathus Travel, και το ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ 3110.
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας