Και φέτος ΚΕΑΝΙΤΑ και Αη Βασίλης μοιράζουν πιστοποιητικά καλού παιδιού

Δελτίο Τύπου  01/12/2022 10:03
Και φέτος ΚΕΑΝΙΤΑ και Αη Βασίλης μοιράζουν πιστοποιητικά καλού παιδιού

Και φέτος ΚΕΑΝΙΤΑ και Αη Βασίλης μοιράζουν πιστοποιητικά καλού παιδιού

Δελτίο Τύπου  01/12/2022 10:03

Γνωρίζουμε για πιστοποιητικό γεννήσεως, γάμου ή ποιότητας, αλλά πιστοποιητικό καλού παιδιού;  ΚΕ ΑΝ υπάρχει; Μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στο δώρο και το… κάρβουνο! Και φέτος η ΚΕΑΝΙΤΑ σας δίνει την ευκαιρία να επιφυλάξετε μια γιορτινή έκπληξη στο παιδί σας είτε με μια προσωπική επιστολή η οποία αποτελεί απάντηση στο παιδί σας σχετικά με το δώρο Χριστουγέννων που έχει ζητήσει  από τον Άη Βασίλη είτε ένα μοναδικό πιστοποιητικό καλού παιδιού – όλα κατευθείαν από το εργαστήρι του στη Λαπωνία! Βλέπετε μπορεί να είναι αυτές τις μέρες απασχολημένος με την ετοιμασία των δώρων αλλά δεν ξεχνά ποτέ ούτε τους μικρούς του φίλους αλλά ούτε και τους καλούς του τρόπους. Δεν είναι τυχαίο ότι παραμένει ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών (μικρών και μεγάλων).

Για να λάβετε την πολυπόθητη επιστολή από τον Άγιο των δώρων και της χαράς, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.santa2me.com, συμπληρώστε την τυποποιημένη φόρμα με τα στοιχεία που σας ζητούνται και στη συνέχεια τυπώστε το πιστοποιητικό που δηλώνει πόσο καλό και σπουδαίο ήταν το παιδί σας τη χρονιά που αποχαιρετούμε ή μία προσωπική επιστολή από την αγαπημένη φιγούρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τον Άγιο Βασίλη, ή και τα δύο φυσικά!

To www.santa2me.com, είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από την ΚΕΑΝΙΤΑ σε συνεργασία με την Com2go Group.

Μια γιορτινή πινελιά χαράς και δημιουργίας από την ΚΕΑΝΙΤΑ για όλους τους μικρούς της φίλους που ήταν και φέτος καλά παιδιά… με πιστοποιητικό!

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας