25 χρόνια Libertex: Λαμπερή βραδιά στη Λεμεσό με πολλές εκπλήξεις

Μια λαμπερή βραδιά γεμάτη εκπλήξεις είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι εργαζόμενοι της Libertex, με αφορμή τον εορτασμό των 25 χρόνων από την ίδρυση του Ομίλου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε μια ποικιλόμορφη ομάδα εταιρειών που εξυπηρετεί εκατομμύρια πελάτες σε περισσότερες από 120 χώρες.

Ως μέρος των παγκόσμιων εορτασμών του Ομίλου σε διάφορα μέρη του κόσμου, η εκδήλωση – η οποία πήρε την μορφή Gala Dinner - πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο ξενοδοχείο Parklane της Λεμεσού. Με καλαίσθητη διακόσμηση στα χρώματα της εταιρείας, η οποία απέπνεε την φιλοσοφία, τις αξίες και την ανοδική της πορεία, καθώς και διάφορα happenings και εκπλήξεις, οι εργαζόμενοι της Libertex  έζησαν μια αξέχαστη βραδιά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσιάστρια Μέλανη Στέλιου να καλεί στην σκηνή τον CEO της εταιρείας για την ομιλία του, την οποία ακολούθησε η ομιλία του ιδρυτή του Ομίλου Libertex. Στη συνέχεια οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα ταξίδι στο χρόνο, που περιλάμβανε σταθμούς-ορόσημα της εταιρείας τα τελευταία 25 χρόνια - απόδειξη της επιτυχημένης και ανοδικής της πορείας. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς παρουσιάστηκε ένα video το οποίο ετοιμάστηκε “επιτόπου” με τους εργαζομένους της εταιρείας, οι οποίοι κατά την άφιξή τους στο… πορτοκαλί χαλί έκαναν τις δικές τους δηλώσεις και ευχήθηκαν στην Libertex.

Από το εορταστικό κλίμα δεν θα μπορούσε να λείπει και το σβήσιμο της τούρτας για το οποίο όμως οι παρευρισκόμενοι χρειάστηκε να μεταφερθούν στον εξωτερικό χώρο της αίθουσας. Ο λόγος ήταν ότι μετά από το καθιερωμένο χειροκρότημα, ακόμη μια έκπληξη τους ανάμενε αφού ένα εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων φώτισε τον ουρανό της Λεμεσού. Αποκορύφωμα της βραδιάς, ήταν φυσικά η εμφάνιση του δημοφιλούς κυπριακού συγκροτήματος Minus One που απογείωσε τη διασκέδαση με διασκευές αλλά και δικές του επιτυχίες ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με μουσική από DJ. Κατά την αναχώρησή τους, οι καλεσμένοι έλαβαν σαν αναμνηστικό δώρο ένα συμβολικό έργο τέχνης που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για αυτούς από τον Κύπριο καλλιτέχνη Νικόλα Λαδόμματο, ο οποίος αποτύπωσε με τον καλύτερο τρόπο τις ευχαριστίες της Libertex προς τους εργαζομένους της.

Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία είχε την ευκαιρία να δείξει την εκτίμηση και αναγνώριση για την συμβολή του κάθε ενός από τους εργαζομένους, στην επιτυχία του Ομίλου Libertex, τα τελευταία 25 χρόνια. Mια επιτυχημένη πορεία που αντικατοπτρίζεται και στα βραβεία και τις διεθνείς αναγνωρίσεις που έχει λάβει, έχοντας αποσπάσει περισσότερα από 40 διεθνή βραβεία και αναγνωρίσεις, συμπεριλαμβανομένων των “Best CFD Broker Europe” (Global Brands Magazine 2022), “Best Trading Platform” (FX Report, 2022) και “Most Trusted Broker in Europe” (Ultimate Fintech, 2021) ανάμεσα σε άλλα.

Σημειώνεται ότι η επενδυτική πλατφόρμα Libertex αποτελεί μέλος του Ομίλου Libertex και προσφέρει επενδυτικές υπηρεσίες μέσω CFDs με υποκείμενα περιουσιακά στοιχεία όπως εμπορεύματα, ξένο συνάλλαγμα, διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (EFTs), κρυπτονομίσματα και άλλα ενώ παράλληλα προσφέρει και επενδύσεις σε πραγματικές μετοχές.

Δίνοντας μεγάλη έμφαση στις σύγχρονες πρακτικές και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της σύγχρονης τεχνολογίας, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την εμπειρία του προσωπικού της, η Libertex όχι μόνο έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο επιτυχημένους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, αλλά έχει συμβάλλει επίσης στη διαμόρφωση του κλάδου των διαδικτυακών συναλλαγών ενσωματώνοντας την σύγχρονη τεχνολογία, τις κινήσεις της αγοράς και τις ψηφιακές τάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Libertex είναι ο Official Online Trading Partner των ποδοσφαιρικών ομάδων FC Bayern και Tottenham Hotspur ενώνοντας έτσι τους συναρπαστικούς κόσμους του ποδοσφαίρου και των επενδύσεων.

Περισσότερα για την Libertex στο https://www.libertex.com 

 

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor