Βραβείο Ασφαλείας ExxonMobil / ΕSSO Κύπρου

Χρηματική εισφορά έκανε η ExxonMobil / Εsso Κύπρου στον Σύνδεσμο Ανάδοχης Οικογένειας «Φωλιά Αγάπης».

 

Η εισφορά εμπίπτει στα πλαίσια του Βραβείου Ασφαλείας Υπαλλήλων, Πρατηριούχων και Συνεργατών της εταιρείας και είναι σε ισχύ τα τελευταία 16 χρόνια.  Βάσει του θεσμού αυτού, Υπάλληλοι και Πρατηριούχοι της εταιρείας προτείνουν φιλανθρωπικά ιδρύματα που επιτελούν κοινωφελές έργο και τα οποία επωφελούνται των ποσών που εισφέρει η Εταιρεία, εφόσον οι ίδιοι εργάζονται σε πλαίσια ασφάλειας.

 

Ο Σύνδεσμος  Ανάδοχης Οικογένειας «Φωλιά Αγάπης», ιδρύθηκε το 1994 με σκοπό την ενημέρωση και διαφώτιση του κοινού για τον θεσμό της Αναδοχής με απώτερο στόχο την εξεύρεση νέων ανάδοχων οικογενειών, την επιμόρφωση και στήριξη των ανάδοχων γονέων και υποψήφιων ανάδοχων, την προαγωγή της ευημερίας των νυν και πρώην παιδιών υπό φροντίδα και κατ’ επέκταση στη βοήθεια των ίδιων των παιδιών που έχουν ανάγκη φροντίδας και προστασίας και που οι γονείς τους αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις γονικές τους υποχρεώσεις. Οι πιο πάνω σκοποί υλοποιούνται μέσω διαφόρων προγραμμάτων με πιο σημαντικό το πρόγραμμα Ημιανεξάρτητης Διαβίωσης Εφήβων και Νεανίδων.

  

Στο στιγμιότυπο ο κος. Ανδρέας Ανδρέου, Environmental, Commercial & Retail Engineering Manager της ΕxxonMobil/Εsso Κύπρου παραδίδει την εισφορά στον κον Δήμο Θωμά, Πρόεδρο του Συνδέσμου, στην παρουσία του κου Νίκου Βασιλείου, Industrial Division Manager της Hellenic Technical Enterprises Ltd, ο οποίος και πρότεινε το ίδρυμα.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor