Η DG Jones & Partners εμπιστεύτηκε την T&S Elevate Experiences

Η DG Jones & Partners, εμπιστεύτηκε την T&S Elevate Experiences για τους εορτασμούς της 60ης επετείου της.

Οι παγκοσμίου φήμης σύμβουλοι κατασκευών, DG Jones & Partners, με δυναμική παρουσία 60 ετών σε τουλάχιστον 70 χώρες, εμπιστεύτηκαν την T&S Elevate Experiences, έναν Corporate Image Advisor και εξειδικευμένο διοργανωτή  upscale εκδηλώσεων με έδρα τη Λευκωσία, για την ανάληψη της διοργάνωσης και διαχείρισης του εορταστικού τετραήμερου εκδηλώσεων για την 60η επέτειό τους.

Η ολοκληρωμένη προσέγγιση 360 μοιρών της T&S Elevate Experiences, κάλυψε όλες τις ενέργειες, από το χειρισμό των διανυκτερεύσεων και τις μεταφορές όλων των επισκεπτών από το εξωτερικό, την οργάνωση των συναντήσεων του διοικητικού συμβουλίου και όλων των δείπνων, μέχρι το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της εκδήλωσης ορόσημο: το Gala Dinner της 60ης Επετείου. Ταυτόχρονα, ως image advisor της DG Jones & Partners στην Κύπρο, σε συνεργασία με τα γραφεία της εταιρείας στο εξωτερικό, παρουσίασε την στρατηγική τους στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα μέσω των τοπικών επιχειρηματικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Η κορύφωση των εορτασμών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Ιουλίου, με μια μοναδική τελετή και Gala dinner στο Parklane Resort & Spa, στην Λεμεσό.

Οι καλεσμένοι έφτασαν στην Κύπρο από όλες τις ηπείρους στις οποίες έχει παρουσία η εταιρεία. Μέλη του διοικητικού συμβουλίου και μέτοχοι της DG Jones, ξένοι πρεσβευτές, κυβερνητικοί αξιωματούχοι, καθώς και αρκετοί εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας και τοπικοί παράγοντες, απόλαυσαν την αποκλειστική και μοναδική εκδήλωση.

Η μουσική ψυχαγωγία με ζωντανό βιολί και DJ που συνδύαζαν μουσική για τους Έλληνες, Άραβες, Γάλλους και Αγγλόφωνους επισκέπτες δημιούργησε μια πολυπολιτισμική, πολύγλωσση ατμόσφαιρα ταυτόσημη με την κουλτούρα της εταιρείας.

Σε κάθε καλεσμένο προσφέρθηκε ως ευχαριστήριο δώρο ένα έργο τέχνης περιορισμένης έκδοσης σχεδιασμένο από τον Κύπριο καλλιτέχνη Δώρο Ηρακλέους, ειδικά για την 60ή επέτειο, στο πλαίσιο και της φιλοσοφίας της DG Jones για την υποστήριξη της Κυπριακής κοινότητας.

To καλλιτεχνικό αποκορύφωμα αποτελούσε η επίσκεψη, για 1η φορά στην Κύπρο και αποκλειστικά για την DG Jones και τους καλεσμένους της, του ταλαντούχου Γάλλου καλλιτέχνη KARLS, κατευθείαν από το Παρίσι, για μια ζωντανή εμφάνιση την οποία διευθέτησε η T&S, εκπρόσωπος του καλλιτέχνη.

Ο KARLS ζωγράφισε ζωντανά μπροστά σε όλους τους προσκεκλημένους, ένα μοναδικό έργο μεγέθους 4μ x 2μ, αφήνοντας τους πάντες καταγοητευμένους.

Εστιάζοντας πάντα στις απαιτήσεις του πελάτη, λαμβάνοντας υπόψη το προφίλ και τους στόχους του, η T&S Elevate Experiences πραγματοποίησε μια εκδήλωση που έλαβε σχόλια όπως «Σας ευχαριστώ για την καταπληκτική εμπειρία», «Η καλύτερη εκδήλωση που παρευρέθηκα ποτέ στην Κύπρο» και «Μια εκδήλωση οργανωμένη στην εντέλεια»…

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor