UDS architects: 25 χρόνια αρχιτεκτονικής παρουσίας

H UDS architects επέλεξαν να γιορτάσουν την 25η επέτειό τους με εκλεκτούς φίλους και συνεργάτες στο Lab, σε χαλαρή ατμόσφαιρα και όμορφο περιβάλλον. Η αθρόα προσέλευση των καλεσμένων και τα θετικά σχόλια επισφράγισαν την επιτυχία της όλης βραδιάς.

«Ένα τέταρτο του αιώνα από την ίδρυσή μας, η UDS architects αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του κυπριακού επιχειρείν, ως εκ τούτου, με χαρά θέλαμε να αφιερώσουμε μια βραδιά ευχαριστώντας τους διαχρονικούς πελάτες που έγιναν πια φίλοι και συνοδοιπόροι αλλά και να τιμήσουμε τις αξιέπαινες προσπάθειες τις ομάδας των αρχιτεκτόνων και των συνεργατών μας» σχολίασε σχετικά ο Ανδρέας Ελευθερίου, συνιδρυτής της UDS architects.

«Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι για μας ορόσημο καθώς μπαίνουμε σε μια νέα εποχή για την UDS architects, με νέους στόχους, αναθεωρημένη αποστολή και διευρυμένη στρατηγική. Τα τελευταία χρόνια, η UDS architects είναι προσηλωμένη στις βέλτιστες πρακτικές που αφορούν νέες και εξελισσόμενες καινοτομίες σχεδιασμού, συμμετέχοντας σε συζητήσεις και καταγράφοντας τις ανησυχίες και τις ανάγκες συναδέλφων, πελατών, συνεργατών και πολιτών σχετικά με τις  δύσκολες προκλήσεις στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον. Η ανατροφοδότηση αυτή μας κατευθύνει να υλοποιούμε έργα με βιοκλιματικά  χαρακτηριστικά,κοινωνική σχεδιαστική προσέγγιση τα οποία να είναι και οικονομικά και επιχειρηματικά βιώσιμα» συμπλήρωσε ο Παύλος Αντωνιάδης, συνιδρυτής της UDS architects.

Η εκδήλωση αυτή ήταν ο προπομπός των εορτασμών των 25 χρόνων, καθώς ακολούθησε η αποκάλυψη της νέας ταυτότητας που σηματοδοτεί τα επόμενα χρόνια που έρχονται. Το ανανεωμένο λογότυπο διατηρεί τα μινιμαλιστικά χαρακτηριστικά του και πλέον υποδηλώνει τη νέα εταιρική δομή του γραφείου με την συμμετοχή νέων και ικανών Αρχιτεκτόνων Συνεταίρων.

www.udsarchitects.com   

---------

Η Antoniades + Eleftheriou UDSarchitects είναι ένα από τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά γραφεία στην Κύπρο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1996 από τους Παύλο Αντωνιάδη και Ανδρέα Ελευθερίου και είναι σήμερα γνωστή για το μεγάλο χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από οικιστικά, τουριστικά, εμπορικά και μικτής χρήσης έργα, ορόσημα σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. 

 

  

  

  

  

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor