Οι Χυμοί ΕΝΑ στηρίζουν το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά

Δελτίο Τύπου  23/05/2022 18:30
Οι Χυμοί ΕΝΑ στηρίζουν το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω»  του ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά

Οι Χυμοί ΕΝΑ στηρίζουν το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά

Δελτίο Τύπου  23/05/2022 18:30

Οι χυμοί ΕΝΑ με Υψηλή Βιταμίνη C, προϊόν του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης ενισχύουν την σημαντική πρωτοβουλία και το κοινωνικό πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω», του Σοφία για τα Παιδιά, σε 16 ολοήμερα σχολεία και νηπιαγωγεία στην Κύπρο. O Όμιλος συγκεκριμένα προσφέρει χυμούς στα παιδιά, που θα συνοδεύουν το μεσημεριανό τους φαγητό στο σχολείο για ένα μήνα.

Η οικονομική κρίση και οι επιπτώσεις της στην Κύπρο, οδήγησαν το Σοφία για τα Παιδιά στην παροχή πρακτικής βοήθειας σε παιδιά ολοήμερων δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων, με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος «Μαγειρεύω και Προσφέρω».

Με βάση αυτό, το Σοφία για τα Παιδιά διαμορφώνει και εξοπλίζει κουζίνες, στις οποίες  μαγειρεύουν και εργάζονται εθελοντικά άνεργες μητέρες και εξασφαλίζει τα υλικά για την παρασκευή του γεύματος όλων ανεξαιρέτως των παιδιών στο ολοήμερο, για ολόκληρη τη σχολική χρονιά.

Το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» δίνει την δυνατότητα στα παιδιά μας και στους αυριανούς πολίτες του τόπου μας, να μορφώνονται με υγεία, αξιοπρέπεια, χαρά και περηφάνια.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας