Το MYMALL Limassol Χρυσός Χορηγός του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ

Το MYMALL Limassol, ο απόλυτος προορισμός αγορών στην Κύπρο, ανακοινώνει την υποστήριξή του, για 5η χρονιά, ως Χρυσός Χορηγός στον Μαραθώνιο ΟΠΑΠ Λεμεσού ΓΣΟ, την πιο δημοφιλή αθλητική διοργάνωση στην Κύπρο.

Ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή στην Κύπρο επιστρέφει δυναμικά, μετά τη διετή απουσία του λόγω της πανδημίας, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022.

Το εν λόγω αθλητικό γεγονός υπόσχεται να προσφέρει μοναδικές στιγμές και να δημιουργήσει αξέχαστες αναμνήσεις στους χιλιάδες δρομείς που θα λάβουν μέρος και φέτος στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 19 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5χλμ. που δίνει την ευκαιρία σε ομάδες και εταιρείες από όλη τη Κύπρο να δοκιμάσουν τα όρια τους.  Την ίδια ημέρα εκατοντάδες θα συμμετέχουν στον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1χλμ., ενώ την Κυριακή 20 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι αγωνιστικοί δρόμοι της διοργάνωσης που δοκιμάζουν τις αντοχές των δρομέων και προσελκύουν αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο.

Πέραν του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Δρόμου 42 ΧΛΜ, διεξάγεται ο Muskita Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21χλμ., ο Petrolina 10χλμ. «Δρόμος Ενέργειας» και ο Medochemie Ατομικός Δρόμος 5χλμ.

Παράλληλα, το MYMALL Limassol θα βρίσκεται παρόν με σχετικό περίπτερο στο ειδικά διαμορφωμένο χωριό των χορηγών στον τερματισμό, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν πρόσβαση σε επιλεγμένα branded giveaways.

Επιπλέον, το MYMALL Limassol σε συνεργασία με τα Public, και επ’ ευκαιρία του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού, οργανώνει από τις 14 μέχρι τις 30 Μαρτίου, έναν διαγωνισμό στο Instagram αλλά και μέσω του σχετικού ενημερωτικού του εντύπου, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi Mi Electric Scooter 3.

Η κοινωνική προσφορά του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ είναι αξιοσημείωτη, καθώς από το 2018 έχουν στηριχθεί περισσότερες από 40 φιλανθρωπικές οργανώσεις με περισσότερα από 60.000 ευρώ.

Η συμμετοχή του MYMALL Limassol ως Χρυσός Χορηγός, στον δημοφιλέστερο αγώνα δρόμου στην Κύπρο, αποτελεί δείγμα της συνέπειας και της δέσμευσής του για την υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής, μέσω της ανάπτυξης συγκεκριμένων πρωτοβουλιών και της πάγιας υποστήριξης που προσφέρει σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ έχει καθιερωθεί πια ως ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, λόγω της γραφικής διαδρομής κατά μήκος της θάλασσας, του επίπεδου εδάφους, καθώς και των ιδανικών καιρικών συνθηκών του Μαρτίου, στοιχεία τα οποία επιτρέπουν στους δρομείς να επιτύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Το MYMALL Limassol, ως ο απόλυτος προορισμός αγορών στην Κύπρο, διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό καταστημάτων αθλητικών ειδών και είναι ένας εξαιρετικός σταθμός για προετοιμασία πριν και χαλάρωση μετά τον αγώνα.

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στο νησί με την υποστήριξη του MYMALL Limassol έχει αναδείξει πια την Κύπρο, ως έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους αθλητικούς προορισμούς για δρομείς στην Ευρώπη.

Για πληροφορίες και εγγραφές:  www.limassolmarathon.com

Για τη δραστηριότητα του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ ακολουθήστε τον στο www.facebook.com/limassolmarathon.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor