Στο Πλευρό των “Μικρών Ηρώων” του Ιδρύματος Ελπίδα για ακόμη μια Χρονιά η BDSwiss Holding Ltd

Δελτίο Τύπου  28/12/2021 15:23
Στο Πλευρό των “Μικρών Ηρώων” του Ιδρύματος Ελπίδα για ακόμη μια Χρονιά η BDSwiss Holding Ltd

Στο Πλευρό των “Μικρών Ηρώων” του Ιδρύματος Ελπίδα για ακόμη μια Χρονιά η BDSwiss Holding Ltd

Δελτίο Τύπου  28/12/2021 15:23

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και εν μέσω της εορταστικής περιόδου 2021, ο όμιλος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών BDSwiss επέλεξε να στηρίξει για τρίτη συνεχή χρονιά το πολύτιμο έργο του Ιδρύματος «ΕΛΠΙΔΑ» για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία, μέσα από μια εισφορά ύψους €5,000. Τα χρήματα θα διατεθούν για την ενίσχυση των προσπαθειών του ιδρύματος για παροχή οικονομικής και ψυχολογικής στήριξης σε παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο, αλλά και των οικογενειών τους.

Συνεχίζοντας την πλούσια κοινωνική της δράση, η BDSwiss επέλεξε να ολοκληρώσει τη φιλανθρωπική της δραστηριότητα για το 2021 με μια ακόμη εισφορά στο Ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ» – η δράση του οποίου έχει γίνει όλο και πιο δυσχερής τα τελευταία δύο χρόνια. Η τεράστια πίεση που άσκησε η πανδημία COVID-19 στις παγκόσμιες υπηρεσίες υγείας είχε ευρύτερο αντίκτυπο και επιπτώσεις στους ασθενείς υψηλού κινδύνου και σε όσους αντιμετωπίζουν χρόνιες παθήσεις – οι ανάγκες των οποίων συνεχίζουν να είναι αυξημένες.

Όσον αφορά τα παιδιά με καρκίνο, η αγωγή τους έχει αναμφισβήτητα επηρεαστεί αρνητικά λόγω των επιπτώσεων της νόσου COVID-19, αφού οι μικροί ασθενείς βιώνουν πλέον αμέτρητες καθυστερήσεις, αλλαγές, ή ακόμα και ακυρώσεις στις ανοσοθεραπείες τους – από τις οποίες εξαρτάται και η ίδια η ζωή τους. Παράλληλα ο Γολγοθάς του καρκίνου συνοδεύεται από αφόρητη συναισθηματική και οικονομική επιβάρυνση για τις οικογένειες των μικρών αυτών ηρώων.

Αναμφισβήτητα λοιπόν, το έργο ιδρυμάτων όπως το «ΕΛΠΙΔΑ» είναι ζωτικής σημασίας όσον αφορά την παροχή στήριξης, θεραπείας, και έγκαιρης διάγνωσης σε παιδιά με καρκίνο. Η δράση του ιδρύματος εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τις χορηγίες, τις δωρεές των πολιτών, καθώς και τη χρόνια στήριξη από εταιρείες με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης όπως η BDSwiss.

Η παράδοση της σχετικής επιταγής της BDSwiss πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Ιδρύματος, στις 22 Δεκεμβρίου, 2021, παρουσία του Προέδρου του Ιδρύματος, Δρ. Λοΐζου Λοΐζου, της Chief Marketing Officer της BDSwiss, Δροσούλα Χατζησάββα, της Executive Director, Katalina Michael, καθώς και φίλων του Ιδρύματος. Η BDSwiss ελπίζει ότι η πρόσφατη συνεισφορά της θα βοηθήσει στη στήριξη του Ιδρύματος «ΕΛΠΙΔΑ», το οποίο αποτελεί αρωγός στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία στην Κύπρο, καθώς και ότι το 2022 θα φέρει τις πολυπόθητες ιατρικές εξελίξεις στην έρευνα για τη θεραπεία κατά του καρκίνου.

Υπογραμμίζοντας την ανθρωποκεντρική πορεία που ακολουθεί η Εταιρία από το 2012, η BDSwiss δεσμεύεται να παραμείνει ευθυγραμμισμένη με τις παγκόσμιες, κοινωνικές και οικονομικές τάσεις σε ό,τι αφορά τη μελλοντική της δράση προς την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) το 2022.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας