Οι βραβεύσεις στην ευχαριστήρια εκδήλωση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Ο 4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, που αποκτά μεγαλύτερη αξία εν μέσω πανδημίας και με τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στις 21 Νοεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής του μαραθωνίου.

Μία διοργάνωση που ήρθε εις πέρας και χάρη σε όλα τα συμβαλλόμενα μέρη, για τα οποία η Οργανωτική Επιτροπή αφιέρωσε μία ξεχωριστή ευχαριστήρια εκδήλωση, στο ξενοδοχείο Radisson Blu, που είναι ο ονομαστικός χορηγός της διοργάνωσης. Με τον τρόπο αυτό, οι διοργανωτές ευχαρίστησαν όλους όσοι έβαλαν το δικό τους πολύτιμο λιθαράκι για την άρτια διεξαγωγή του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας.

Συνδιοργανωτής του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας και φέτος ο Δήμος Λάρνακας, με τον Δήμαρχο Λάρνακας, Ανδρέα Βύρα, να βραβεύεται για την καθοριστική συνδρομή του στη διοργάνωση όλα αυτά τα χρόνια. Το βραβείο του απένειμε ο Κωνσταντίνος Ντάλτας, Εκτελεστικός Διευθυντής του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας. Παράλληλα, τιμήθηκε και ο Γενικός Διευθυντής του Radisson Blu Hotel, Αντώνης Χατζηνικόλας, εκ μέρους του ονομαστικού χορηγού της διοργάνωσης.
 

 

 

Η φιλανθρωπική δράση είναι από την πρώτη μέρα ανάμεσα στους βασικούς πυλώνες του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας. Φέτος, ο 4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, στήριξε τα φιλανθρωπικά ιδρύματα Special Olympics, το Ίδρυμα Χριστίνα Αποστόλου, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και το Ronald McDonald House Charities. Η πρέσβειρα του μαραθωνίου, Άντρη Αβραάμ, απένειμε τα σχετικά βραβεία στους εκπροσώπους των Ιδρυμάτων που ήταν παρόντα στην εκδήλωση και συγκεκριμένα στην κ. Αριστούλα Αλεξάνδρου εκ μέρους των Special Olympics και τον κ. Λάκη Αποστόλου εκ μέρους του Ιδρύματος Αποστόλου.  Ο κ. Λάκης Αποστόλου, φανερά συγκινημένος,  βράβευσε την Οργανωτική Επιτροπή του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας αναφέροντας ότι μέσω του Μαραθωνίου Λάρνακας, όλη η Κύπρος έμαθε το έργο του Ιδρύματος Χριστίνα Αποστόλου.

Οι χορηγοί αποτελούν τα μεγάλα στηρίγματα του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας και η Οργανωτική Επιτροπή ευχαρίστησε καθέναν ξεχωριστά! Η Μαρία Χριστοδούλου ανέλαβε εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής τις βραβεύσεις των χορηγών, η συμβολή των οποίων υπήρξε καθοριστική στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζουμε οι χορηγοί του Μαραθωνίου Λάρνακας είναι το ξενοδοχείο Radisson Blu, οι εταιρείες, Stoiximan, McDonald’s, Unicars, Petrolina, Telecom Partner Cyta, Nexters, Aegean,  Perskindol, Public, Agros, Power Health, Mikel, Kellogg’s, GARMIN Επίσημος Χρονομέτρης, Gatorade, Titan Office Furniture, ACS,  Haris Kyriakides, D.Marinou, Maricorp, Hosting B2B, Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, GreenDot, Τίμιος Σταυρός, ENA, STIRIXIS, ASG Leasing,  Carlsberg και Fast & UP.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας στηρίζεται και στη βοήθεια των εθελοντών του για την επιτυχή ολοκλήρωση της διοργάνωσης τους οποίους η Οργανωτική Επιτροπή τίμησε. Έτσι, βραβεύτηκαν από τον Κωνσταντίνο Κιβίττη, ο Ομαδάρχης εθελοντών του Γυμνασίου Δροσιάς, Σπύρος Κοκόλης, ο Ανδρέας Δανιήλ, η Μαρία Σιήττα - εκπρόσωπος της ομάδας Διάσωσης Ζωής, η Άντρη Παπαχριστοφόρου εκ μέρους της ομάδας της Πολιτικής Άμυνας, η Δέσπω Δρουσιώτου από το Σώμα Κυπρίων Οδηγών Λάρνακας, ο Ομαδάρχης των Προσκόπων Βίκτωρ Κυπρής, ο Παναγιώτης Μιχαήλ εκ μέρους της Ομάδας Ποδηλατιστών και η Χριστιάνα Γεωργία εκ μέρους της Green Dot.

Ανάμεσα στις ομάδες εθελοντών, εργάστηκαν εθελοντικά πολλοί άλλοι άνθρωποι που βρέθηκαν στην ευχαριστήρια εκδήλωση και βραβεύτηκαν από τον κ. Ανδρέα Λουκά,  Αναπληρωτή Δημοτικό Γραμματέα του Δήμου Λάρνακας.

Ιδιαίτερα σημαντική στην πραγματοποίηση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθώνιου Λάρνακας είναι η συμβολή των εργατών του Δήμου Λάρνακας. Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, o κ. Σωτήρης Μαύρος βράβευσε από τον Δήμο Λάρνακας, τον κ. Δημήτρη Γεωργίου,  συντονιστή της όλης προσπάθειας, εκ μέρους του Δήμου,  του Μαραθωνίου Λάρνακας.

Καθοριστική στην επιτυχία της διοργάνωσης ήταν για άλλη μία φορά η συμβολή της αστυνομίας. Εξίσου σημαντική η συμβολή της τοπικής κοινωνίας, όπως και των βουλευτών Λάρνακας. Επίσης, η πρέσβειρα του μαραθωνίου, Φλώρα Γιωργαλλά, βράβευσε τον  ποδηλάτη Νίκο Μήτσου, για τον ρυθμό που δίνει στον αγώνα.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί επίσης, όλους τους χορηγούς και τις οργανώσεις που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Η βραδιά έκλεισε με το ραντεβού που έδωσαν όλοι για τον  5ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας στις 20 Νοεμβρίου 2022!

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor