Νοέμβριος - Μήνας Eνημέρωσης και Eυαισθητοποίησης για την Προληπτική Παιδιατρική

Mε μεγάλη επιτυχία, και με παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε το Art - Music - Gala Dinner & Auctions ολοκληρώνοντας τις δράσεις και εκδηλώσεις του Νοεμβρίου – Μήνα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την Προληπτική Παιδιατρική.

Η βραδιά διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Φίλων Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής "Αμερίκος Αργυρίου" και τον Κυπρο - Γαλλικό Επιχειρηματικό Σύνδεσμο με σκοπό την οικονομική στήριξη του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής "Αμερίκος Αργυρίου", ενώ στο event που φιλοξενήθηκε στο Parklane Resort & Spa στη Λεμεσό έδωσαν το «παρών» τους ο Υπουργός Υγείας και πολλοί κρατικοί αξιωματούχοι, υψηλοί  προσκεκλημένοι,  εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και ιατρικού κόσμου του νησιού.

Η Φωτεινή Τσιρίδου, βουλευτής και Πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων του Κέντρου, καλωσόρισε τους καλεσμένους τονίζοντας τη σημασία της πρόληψης και της σημασίας που δίνει στον τομέα της Υγείας η πολιτεία. Παράλληλα, έστειλε για ακόμη μια φορά το μήνυμα ότι το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής "Αμερίκος Αργυρίου" δεν είναι απλά ένας φιλανθρωπικός οργανισμός, αλλά είναι ο φορέας που τρέχει το ανιχνευτικό πρόγραμμα της χώρας και παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του σε ολόκληρο τον πληθυσμό της Κύπρου εδώ και 33 χρόνια.

 

 
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του έργου που επιτελεί το Κέντρο ανακοίνωσε την πρόθεση της πολιτείας για αύξηση της στήριξης του κράτους προς το Κέντρο με €100.000 ετησίως.

Η βραδιά με γαλλική φινέτσα ξεκίνησε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την παιδική χορωδία "Διάσταση" στη γιορτινή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου, ακολούθησε δείπνο με γαλλικές γεύσεις και στη συνέχεια δημοπρασίες έργων τέχνης και κοσμημάτων που προσέφεραν αξιόλογοι καλλιτέχνες. 

Την έμπρακτη στήριξη τους προς το Κέντρο έδειξαν αρκετοί από τους εκλεκτούς καλεσμένους συμμετέχοντας στις δημοπρασίες αλλά και με εισφορές. Στην παρουσίαση της βραδιάς ήταν ο Τάσος Τρύφωνος ο οποίος διεξήγαγε με μεγάλη επιτυχία τις δημοπρασίες και τη βραδιά ολοκλήρωσε μουσικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

 

Μπορούμε όλοι να στηρίξουμε το έργο του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής "Αμερίκος Αργυρίου" και να βοηθήσουμε να συνεχίσει να προσφέρει δωρεάν τα ανιχνευτικά προγράμματα σε ολόκληρο τον πληθυσμό της Κύπρου, κάνοντας εισφορά με κατάθεση μέσω της Τράπεζας Κύπρου (Αρ. Λογαριασμού 0343-11-037058) ή ηλεκτρονικά στην JCC PAYMENTS SYSTEMS.

Θερμές ευχαριστίες στον Κύπρο – Γαλλικό Επιχειρηματικό Σύνδεσμο και την Mediterranean Hospitality Venture (MHV) ιδιοκτήτρια εταιρεία του Parklane Resort & Spa για την συνδιοργάνωση και στις Υπεραγορές ΑλφαΜέγα που στήριξαν τη βραδιά.

Μέγας Χορηγός του Μήνα Ενημέρωσης ήταν ο Όμιλος MSJ με τα brands Nutricia, Frezyderm Diamond, Jointace, Milupa και Hipp

Χορηγοί του Μήνα Ενημέρωσης ήταν οι εταιρείες XM.com, Υπεραγορές ΑλφαΜέγα και Pfizer

Υποστηρικτές: PWC Κύπρου, Οργανισμός Salamis, Medochemie, Εύρηκα Newborn, Invel Real Estate, Psaltis, Phil Andreou, Delorbis, FrisolacHadjipanayis, George Petrou Ltd, Systane, Pantheo Eye Center, Parklane Resort & Spa Hotel, So Easy Stores, Lounic, McDonalds και Δήμος Λευκωσίας.

Με τη στήριξη του Blackbook Agency

Διοργανωτής: Inspired Family Fun

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor