Κωτσόβολος: Δίπλα στους πυρόπληκτους προσφέροντας 20.000 ευρώ

Δελτίο Τύπου  29/11/2021 14:55
Κωτσόβολος: Δίπλα στους πυρόπληκτους προσφέροντας 20.000 ευρώ

Κωτσόβολος: Δίπλα στους πυρόπληκτους προσφέροντας 20.000 ευρώ

Δελτίο Τύπου  29/11/2021 14:55

Ως κομμάτι πλέον της κυπριακής κοινωνίας και οικονομίας και τοποθετώντας στο επίκεντρο δράσεις στήριξης, ο Κωτσόβολος προσέφερε δωροεπιταγές αξίας 20.000 ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων από την καταστροφική πυρκαγιά.

Με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, ο Κωτσόβολος στηρίζει έμπρακτα τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν το περασμένο καλοκαίρι από την πυρκαγιά στην ορεινή Λάρνακα και Λεμεσό, προσφέροντας 20.000 ευρώ σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, όπως ανακοίνωσε στα μέσα Ιουλίου.

Για το σκοπό αυτό, στο πλαίσιο της Δημοσιογραφικής Διάσκεψης για την Εβδομάδα του Εθελοντισμού, η εταιρεία παρέδωσε 67 δωροεπιταγές για την κάλυψη των αναγκών των κοινοτήτων Οράς και Αρακαπά, συνολικής αξίας 20.000 ευρώ.

Με αφορμή την παράδοση των δωροεπιταγών, η κα Κωνσταντίνα Λεβαντή PR, CSR & Internal Communication Manager του Κωτσόβολου αναφέρθηκε στις σημαντικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, για μια Καλύτερη Ζωή και τόνισε: «Στον Κωτσόβολο, δεν επιδιώκουμε μόνο να κάνουμε τη ζωή καλύτερη μέσα από την τεχνολογία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Έχοντας έντονα ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, δημιουργούμε δράσεις στήριξης και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στην κοινωνία, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που αυτή μας δείχνει. Με επίκεντρο λοιπόν τον άνθρωπο και με φιλοσοφία μας πως κάθε εταιρεία πρέπει να λειτουργεί προς όφελος της κοινωνίας, βρισκόμαστε δίπλα στους πυρόπληκτους των κοινοτήτων Οράς και Αρακαπά, παραδίδοντας δωροεπιταγές αξίας 20.000 ευρώ, και ευελπιστούμε να καλύψουν μερικές από τις πολλές και σοβαρές ανάγκες που προέκυψαν από την καταστροφική πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού».

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας