Η RSM Cyprus στηρίζει την παγκόσμια εκστρατεία κοινωνικής ευαισθητοποίησης, Movember

H RSM Cyprus στηρίζει την παγκόσμια εκστρατεία κοινωνικής ευαισθητοποίησης «Αλλάζουμε το πρόσωπο της ανδρικής υγείας» αγοράζοντας προϊόντα Movember.

Η πρόσβαση στην υγεία και την καλύτερη θεραπεία είναι δικαίωμα όλων μας. 

Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο, για αυτό είναι σημαντικό πρωτοβουλίες σαν αυτές, που έχουν ως στόχο να προάγουν την πρόληψη και τη σημαντικότητα της έγκαιρης διάγνωση, να βελτιστοποιήσουν την ποιότητα ζωής των ασθενών και οικογενειών τους καθώς και να βοηθήσουν στην εξασφάλιση ποιοτικής φροντίδας διασφαλίζοντας παράλληλα τη ψυχική υγεία, να αγκαλιάζονται και να στηρίζονται από όλους μας.     

Σε σχετική του δήλωση ο Υπουργός Υγείας ανάφερε ότι πρόσφατες μελέτες στην Κύπρο υπέδειξαν ότι ο καρκίνος του προστάτη είναι η συχνότερη μορφή καρκίνου στην ώριμη ηλικία στο ανδρικό φύλο. Στην Κύπρο εκτιμάται ότι υπάρχουν κατά προσέγγιση περίπου 400 νέα περιστατικά ετησίως. Η πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση είναι πολύ σημαντική καθώς η μορφή αυτή του καρκίνου συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ιάσιμες μορφές καρκίνου όταν ανιχνευτή στα αρχικά του στάδια.  

Η εκστρατεία Movember μέχρι τώρα έχει χρηματοδοτήσεις περισσότερα από 1.250 προγράμματα υγείας σε όλο το κόσμο.  Στόχος του κινήματος μέχρι το 2030, είναι μέσω της παγκόσμιας εκστρατείας κοινωνικής ευαισθητοποίησης να βοηθήσει στη μείωση των πρόωρων θανάτων στους άνδρες κατά 25%.

H RSM Cyprus στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης θα συνεχίσει να συμμετέχει έμπρακτα και να στηρίζει αυτές τις ενέγειες που έχουν ως στόχο να προάγουν την υγεία και πρόληψ

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor