Ο Όμιλος Allea στηρίζει τα παιδιά μέσω του αθλητισμού

Το Allea Group, που ασχολείται με την επένδυση και ανάπτυξη ακινήτων, σαν χορηγός εταιρεία της City FSC Academy συνεχίζει να προωθεί την ευεξία, τον υγιεινό τρόπο ζωής και την ανάπτυξη των παιδιών μέσω του αθλητισμού.

H City FSC Academy εστιάζει στη βελτίωση των ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων παράλληλα με τη συνεργασία, την ομαδική εργασία, τον σεβασμό, την αυτοπεποίθηση, την κοινωνικοποίηση και την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών. Πιο συγκεκριμένα, συνδυάζει την προπόνηση ποδοσφαίρου από εξειδικευμένους προπονητές για νέους ηλικίας μεταξύ 4-11 ετών,  προσφέροντας επίσης εργαστήρια και συμβουλές ζωής (life coaching) με στόχο την τόνωση της αυτοεκτίμησης, της ψυχολογίας και της εμπιστοσύνης των παιδιών και των γονέων.

Ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Allea, Anton Samokhvalov, ανέφερε σχετικά: «Για τον όμιλο Allea, η οικογένεια και τα παιδιά είναι υψίστης σημασίας, μιας και πιστεύουμε ακράδαντα ότι προτεραιότητα πάντα έχει η οικογένεια. Πέραν από τη δημιουργία του επερχόμενου εμβληματικού έργου της εταιρείας στην Κύπρο, που θα προωθεί έναν ενεργό αλλά και ολιστικό τρόπο ζωής για όλη την οικογένεια σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε τις κοινωνικές πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν την ευημερία των παιδιών, την ομαδική εργασία, το «ευ αγωνίζεσθαι» και την ευγενή άμιλλα, με απώτερο σκοπό την υγιή σωματική και πνευματική ανάπτυξη μέσω του αθλητισμού».

Παράλληλα με τη χορηγία της εταιρείας προς τη City FSC Academy, ο Όμιλος Allea, συνεχίζει να στηρίζει ενεργά ένα ευρύ φάσμα αθλητικών δραστηριοτήτων στην Κύπρο. Στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΚΕ, συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας πενταετούς συμφωνίας-χορηγίας (2020-2026) με την FC Anorthosis (η οποία ήταν και η φετινή κυπελλούχος Κύπρου 2020-21). Επίσης, ο όμιλος Allea χρηματοδότησε πρόσφατα το CAMA Summer Soccer Camp.

Το Allea Group διαθέτει ένα ευρύ πορτφόλιο από βραβευμένα οικιστικά και εμπορικά έργα στην Κεντρική και Νότια Ευρώπη. Στην Κύπρο, το Allea Group, πρόκειται να προχωρήσει στην ανάπτυξη ενός οικογενειακού θέρετρου, 10 εκταρίων, που θα περιλαμβάνει το πρώτο ξενοδοχείο Hyatt στην Κύπρο, το Grand Hyatt Limassol.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε: www.alleagroup.com

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor