Τα events της Gevorest ξεκίνησαν ξανά, με την Ντουλάπα του Ύπνου

Η Gevorest, μετά από μία συγκρατημένη περίοδο λόγω των περιορισμών για την αποφυγή διασποράς του COVID-19, επανέρχεται δυναμικά με τις γνωστές της προωθητικές ενέργειες, εξακολούθωντας βέβαια να τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

 

Η ενέργεια “Η ντουλάπα του Ύπνου” διανύει ήδη την τρίτη της επιτυχήμενη εβδομάδα, καθώς ξεκίνησε στις 5 Νοεμβρίου στο Nicosia Mall και συνεχίστηκε το επόμενο Σαββατοκύριακο, 12 Νοεμβρίου, στο My Mall στη Λεμεσό. Επόμενος σταθμός ήταν το νέο Metropolis Mall στη Λάρνακα στις 19-21 Νοεμβρίου, όπου οι Λαρνακείς είχαν την ευκαιρία να δουν όλα τα απαραίτητα 'λευκά είδη' Nef-Nef για τον χειμώνα που έρχεται, και να διαλέξουν τα αγαπημένα τους.

 

Η ντουλάπα του Ύπνου θα ταξιδέψει και στην Πάφο, στο Kings Avenue Mall, στις 3, 4 και 5 Δεκεμβρίου από τις 11:00 έως τις 18:00, όπου θα μας ανοίξει την πόρτα στην άνεση, τη χαλάρωση και τη θαλπωρή που οδηγούν σε έναν ονειρεμένο Ύπνο!

 

Μέσα από τις τέσσερις αυτές προωθητικές ενέργειες, η Gevorest παρουσιάζει στους καταναλωτές την πλήρη συλλογή των 'λευκών ειδών' της Nef-Nef. Έντονα χρώματα που δημιουργούν ζωηρούς συνδυασμούς, γήινα ή neutral χρώματα και κλασσικά, διαχρονικά, μοτίβα, υπόσχονται να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις και όλες τις προτιμήσεις, από τις πιο τολμηρές χρωματικά μέχρι και τις πιο διακριτικές και μίνιμαλ. Για να ανακαλύψετε όλες τις επιλογές σε φθινοπωρινά και χειμερινά λευκά είδη, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της Gevorest και να περιπλανηθείτε στον κόσμο του ιδανικού Ύπνου.

 

Η Gevorest απαριθμεί 14 καταστήματα παγκύπρια και υπηρετεί την ανώτερη εμπειρία ύπνου από το 1967, αδιάκοπα και με συνεχή πρόοδο. Στα καταστήματά της διατίθενται ολοκληρωμένες συλλογές προϊόντων ύπνου, όπως στρώματα, κεφαλαριές, μαξιλάρια, παπλώματα, προστατευτικά στρώματος και μαξιλαριού, και πολλά άλλα. Μετά από πολλές έρευνες και αμέτρητες δοκιμές, οι άνθρωποι της Gevorest επιλέγουν για τα προϊόντα τους τις καλύτερες πρώτες ύλες, και σχεδιάζουν τα πάντα με σεβασμό και στόχο να προσφέρουν στον καταναλωτή τον καλύτερο δυνατό ύπνο. Συμβουλή τους, μην επιλέγετε τα προϊόντα ύπνου χωρίς σχολαστική δοκιμή!

 

Για πάνω από 50 χρόνια, το όνομα της Gevorest είναι συνώνυμο με την ποιότητα και τη συνεπή εστίαση στη βασική δραστηριότητά της, την παραγωγή και διάθεση στρωμάτων και προϊόντων Ύπνου. Για την εταιρεία Gevorest ο Ύπνος είναι υπέρτατο αγαθό το οποίο συμβάλλει σημαντικά στη γενικότερη ποιότητα της ζωής μας. Γι’ αυτό, άλλωστε, στηρίζει τη στρατηγική της στην άψογη τεχνογνωσία της, κατορθώνοντας να προσφέρει δοκιμασμένες και αξιόπιστες λύσεις, επιμορφώνοντας το κοινό και διατηρώντας υψηλό το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία Gevorest και τα καταστήματά της μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.gevorest.com/ καθώς και στη FB σελίδα της Gevorest, όπου μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά και για όλα της τα events.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor