Κολοκύθες και Halloween για καλό σκοπό!

InBusinessNews  18/10/2021 12:13
Κολοκύθες και Halloween για καλό σκοπό!

Κολοκύθες και Halloween για καλό σκοπό!

InBusinessNews  18/10/2021 12:13

Οι κολοκύθες το φθινόπωρο έχουν την τιμητική τους, γι’ αυτό και το Nicosia Mall, σου δίνει όχι μόνο την ευκαιρία να συμμετέχεις σε ένα νέο διαγωνισμό, αλλά και να συμβάλεις στην οικονομική ενίσχυση του Παιδογκολογικού θαλάμου του Μακάριου Νοσοκομείου. Πως; Αγοράζοντας κολοκύθες για το σπίτι αλλά και μαντεύοντας το βάρος της κεντρικής κολοκύθας που θα βρεις σε ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο, έξω από την υπεραγορά Αθηαινήτης, στο αγαπημένο σου εμπορικό κέντρο. 

nicosia1

Το Σπίτι της Κολοκύθας στο Nicosia Mall, σε περιμένει από τις 8:30 το πρωί μέχρι 8:00 το βράδυ. Τη διοργάνωση του Cyprus Pumpkin Fest, πραγματοποιεί η φρουταρία “Steasa Fruit Market” σε συνεργασία με το Nicosia Mall και την υπεραγορά Αθηαινίτης και διαρκεί μέχρι την 1η Νοεμβρίου.

Τα έσοδα από την αγορά των κολοκυθών θα δοθούν στο Παιδοογκολογικό θάλαμο του Μακάρειου Νοσοκομείου.

nicosia1

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό, που πραγματοποιείται μέσα από τη σελίδα του Nicosia Mall στο Facebook και διαρκεί από τις 16/10 μέχρι τις 31/10, θα βρεις στην ιστοσελίδα του Nicosia Mall https://www.nicosiamall.com/cyprus-pumpkin-fest-competition-terms-conditions/  

nicosia1

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας