Parimatch και ΑΕΛ μαζί στον αγώνα

Δελτίο Τύπου  15/10/2021 13:44
Parimatch και ΑΕΛ μαζί στον αγώνα

Parimatch και ΑΕΛ μαζί στον αγώνα

Δελτίο Τύπου  15/10/2021 13:44

Ο νέος μεγάλος συμπαίκτης της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο, η διεθνής στοιχηματική εταιρεία Parimatch, παρουσιάστηκε επίσημα σε Συνέντευξη Τύπου η οποία πραγματοποιήθηκε, στις 15 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Four Seasons, στη Λεμεσό.

Η Parimatch είναι Μέγας Χορηγός της ΑΕΛ για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και μαζί η δράση τους θα είναι πολυεπίπεδη με  τη συνεργασία τους να υπερβαίνει τα ποδοσφαιρικά σύνορα, στηρίζοντας το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο, στα πλαίσια της συνεχής της ανάπτυξης, σε εμπορικό, αλλά και επικοινωνιακό επίπεδο, καλωσόρισε την κορυφαία στοιχηματική εταιρεία στη γαλαζοκίτρινη οικογένεια. Μια εταιρεία με τεράστια δραστηριότητα σε κορυφαίο διεθνές επίπεδο, με εκατοντάδες διακρίσεις στο ενεργητικό της και με περισσότερους από 2,6 εκατομμύρια χρήστες σε τέσσερις ηπείρους.

Πιο κάτω ακολουθεί ο λόγος του προέδρου της ΑΕΛ, Ανδρέα Σοφοκλέου.

Προσωπικά, αλλά και όλο το οικοδόμημα της ομάδας μας είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε μια μακροχρόνια και αγαστή συνεργασία. Η επένδυση της κορυφαίας στοιχηματικής εταιρείας στην ομάδα μας είναι ακόμη μια απόδειξη ότι η ΑΕΛ Λεμεσού, βαδίζει και χτίζεται σε στέρεες βάσεις σε όλα τα επίπεδα. Η υγεία αυτή, είναι αισθητή και στους χορηγούς μας με αποτέλεσμα να επιθυμούν τη συνεργασία και τη σύνδεση του ονόματος τους με την ΑΕΛ.

Κλείνοντας, θέλουμε να πούμε ότι η συνεργασία μας με την Parimatch έχει και ένα άλλο υπόβαθρο, καθώς θέλουμε να προωθήσουμε τον υγιή στοιχηματισμό και το FairPlay.

Μαζί με την Parimatch θα τρέξουμε κάποια προγράμματα διαφώτισης – ενημέρωσης, αλλά και να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τους νέους μας, μέσα από τις ακαδημίες της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού.

Χωρίς πολλά λόγια, αλλά με σκληρή δουλειά προχωράμε και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μπορέσει αυτή η συνεργασία να είναι προς όφελος και των δυο πλευρών και να κρατήσει για πολλά, πολλά χρόνια”, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ΑΕΛ, κος. Ανδρέας Σοφοκλέους.

Με τη σειρά του πήρε το λόγο ο Στέλιος Ελευθερίου, CEO της Parimatch δηλώνοντας «Είμαστε ευτυχείς στην Parimatch που αποτελούμε το Μέγα Χορηγό της ΑΕΛ. Γράφουμε μια νέα σελίδα με τη μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ. Η ΑΕΛ, ως μια από τις κορυφαίες ομάδες του κυπριακού ποδοσφαίρου, έχει τη νοοτροπία νικητή, μεγάλες προσδοκίες και πάθος, κάτι που αναζητάμε μέσα απ’ όλες μας τις συνεργασίες.

Η ΑΕΛ κάθε χρόνο θέτει ακόμη πιο ψηλούς στόχους όπως και η Parimatch. Δε θα είμαστε απλά συμπαραστάτης αλλά θα είμαστε δυναμικά δίπλα στην ΑΕΛ σε κάθε της προσπάθεια, υποστηρίζοντας τις φιλοδοξίες της τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ευρώπη. Στηρίζουμε την ανοδική πορεία της ΑΕΛ και είμαστε πεπεισμένοι πως με τη θέληση και την επιμονή της, μπορεί να πετύχει τους μεγάλους στόχους που έθεσε στο ποδόσφαιρο.

Δεν είναι τυχαίο ότι επιλέγουμε να συνεργαστούμε με την ΑΕΛ καθώς εκτός από μεγάλες βλέψεις, έχουμε κοινό όραμα για στήριξη και ενίσχυση της κοινωνίας μέσω φιλανθρωπικών και περιβαλλοντικών δράσεων. Το κοινωνικό έργο της Parimatch μέσω του Parimatch Foundation, καθώς και οι δράσεις αλληλεγγύης της οικογένειας της ΑΕΛ μέσω της Κίτρινης Γραμμής και του ΚΕΠΑΚΥ, ταυτίζονται πλήρως, και μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε την κοινωνία ακόμη περισσότερο.

Μέλημα μας, επίσης, είναι μέσω της συνεργασία μας να αναπτύξουμε δράσεις για την προώθηση του ασφαλούς στοιχηματισμού και μαζί θα πορευτούμε συνοδοιπόροι για την ευαισθητοποίηση των παικτών και του κοινού ευρύτερα, για το ασφαλές παιχνίδι.

Εκ μέρους της Parimatch εκφράζω τις ευχαριστίες μας και την ικανοποίηση μας για τη συνεργασία. Είμαστε δίπλα σας, στηρίζοντας κάθε προσπάθεια της ΑΕΛ και ευχόμαστε μεγάλες επιτυχίες.”

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας