Η Alion στηρίζει την Europa Donna Κύπρου τον Οκτώβριο

Δελτίο Τύπου  14/10/2021 17:45
Η Alion στηρίζει την Europa Donna Κύπρου τον Οκτώβριο

Η Alion στηρίζει την Europa Donna Κύπρου τον Οκτώβριο

Δελτίο Τύπου  14/10/2021 17:45

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Alion στηρίζει τις προσπάθειες της Europa Donna Κύπρου στη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Η Europa Donna Κύπρου για σχεδόν 20 χρόνια παρέχει υπηρεσίες στήριξης σε κάθε γυναίκα που νοσεί από τον καρκίνο του μαστού.

Η Alion, ως μια εταιρία που εκάστοτε προωθούσε έναν υγιεινό τρόπο ζωής μέσω των προϊόντων της, έλαβε την απόφαση για φέτος τον Οκτώβριο να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης. Με κάθε online αγορά της Pink Salad κατά τη διάρκεια του μήνα Οκτωβρίου η Alion θα προσφέρει 10% των εσόδων της στην Europa Donna Κύπρου. Με αυτόν τον τρόπο το κοινό θα μπορεί να στηρίξει το έργο και να βοηθήσει τη Europa Donna Κύπρου που βασικό στόχο έχει την ενημέρωση για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση, αφού θεωρούνται οι πιο σημαντικοί παράγοντες για την αντιμετώπιση και διαχείριση του καρκίνου του μαστού. 

Η εκστρατεία που θα πραγματοποιηθεί με αυτή τη συνεργασία στοχεύει στην ενημέρωση της κάθε γυναίκας σχετικά με τις διαθέσιμες μεθόδους πρόληψης, όπως η μηνιαία αυτοεξέταση, η μαστογραφία και ο υπέρηχος. Αυτό θα επιτευχθεί μέσω ενημερωτικών δημιουργικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Alion, καθώς και με εκπαιδευτικά φυλλάδια, τα οποία θα προωθούν τις διάφορες προληπτικές μεθόδους και τους τρόπους σωστής και υγιεινής διατροφής. 

Η κ. Ελίνα Παπαλοΐζου, Technical Manager και ως γυναίκα αντιπρόσωπος της Alion, στηρίζει ότι «η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση σώζουν ζωές»

Οι στοχευμένες ενέργειες, με τη σωστή ενημέρωση και αφύπνιση της κάθε γυναίκας κατά τη διάρκεια του μήνα Οκτώβριου αποσκοπούν στο να δώσουν το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες της Κύπρου για τη σημαντικότητα της πρόληψης.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας