Η Alion στηρίζει την Europa Donna Κύπρου τον Οκτώβριο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Alion στηρίζει τις προσπάθειες της Europa Donna Κύπρου στη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Η Europa Donna Κύπρου για σχεδόν 20 χρόνια παρέχει υπηρεσίες στήριξης σε κάθε γυναίκα που νοσεί από τον καρκίνο του μαστού.

Η Alion, ως μια εταιρία που εκάστοτε προωθούσε έναν υγιεινό τρόπο ζωής μέσω των προϊόντων της, έλαβε την απόφαση για φέτος τον Οκτώβριο να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης. Με κάθε online αγορά της Pink Salad κατά τη διάρκεια του μήνα Οκτωβρίου η Alion θα προσφέρει 10% των εσόδων της στην Europa Donna Κύπρου. Με αυτόν τον τρόπο το κοινό θα μπορεί να στηρίξει το έργο και να βοηθήσει τη Europa Donna Κύπρου που βασικό στόχο έχει την ενημέρωση για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση, αφού θεωρούνται οι πιο σημαντικοί παράγοντες για την αντιμετώπιση και διαχείριση του καρκίνου του μαστού. 

Η εκστρατεία που θα πραγματοποιηθεί με αυτή τη συνεργασία στοχεύει στην ενημέρωση της κάθε γυναίκας σχετικά με τις διαθέσιμες μεθόδους πρόληψης, όπως η μηνιαία αυτοεξέταση, η μαστογραφία και ο υπέρηχος. Αυτό θα επιτευχθεί μέσω ενημερωτικών δημιουργικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Alion, καθώς και με εκπαιδευτικά φυλλάδια, τα οποία θα προωθούν τις διάφορες προληπτικές μεθόδους και τους τρόπους σωστής και υγιεινής διατροφής. 

Η κ. Ελίνα Παπαλοΐζου, Technical Manager και ως γυναίκα αντιπρόσωπος της Alion, στηρίζει ότι «η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση σώζουν ζωές»

Οι στοχευμένες ενέργειες, με τη σωστή ενημέρωση και αφύπνιση της κάθε γυναίκας κατά τη διάρκεια του μήνα Οκτώβριου αποσκοπούν στο να δώσουν το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες της Κύπρου για τη σημαντικότητα της πρόληψης.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor