«Πράσινος Περίπατος» για παιδιά, κάτω των 18 που διαμένουν στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Κοφίνου

Το κοινωφελές ίδρυμα Parimatch Foundation σε συνεργασία με τον Δήμο Λεμεσού πήραν μέρος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021.

Ο Δήμος Λεμεσού συμμετείχε για δέκατη τρίτη συνεχή χρονιά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με δράσεις που υλοποιήθηκαν από την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021. Το Parimatch Foundation σε συνεννόηση με τον Δήμο Λεμεσού προσάρμοσε την Ξενάγηση στον ‘Πράσινο Περίπατο’ έτσι ώστε να είναι κατάλληλη για παιδιά.

Το Parimatch Foundation είναι ένα ίδρυμα κοινωφελούς χαρακτήρα που εφαρμόζει τη στρατηγική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας Parimatch. Το Ίδρυμα χρηματοδοτεί και υποστηρίζει φιλανθρωπικές οργανώσεις και προγράμματα που μεριμνούν για την υγεία και την ευεξία των παιδιών στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται η Parimatch. Αποστολή του Parimatch Foundation είναι να προωθεί την υγεία και την ευημερία της κοινότητας μέσω της εκπαίδευσης και της συμμετοχής των παιδιών στον αθλητισμό, παρέχοντας παράλληλα ίσες ευκαιρίες για όλους.

Ο πράσινος περίπατος είναι ένα έργο που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και αφορά διαδρομή/περίπατο σε διάφορα θρησκευτικά και Ιστορικά Μνημεία που βρίσκονται στο δυτικό τμήμα του κέντρου της πόλης και συγκεκριμένα στην περιοχή του οριοθετείται από την εκκλησία της Αγίας Νάπας στα ανατολικά και τον κυκλικό κόμβο παρά το πάρκο Αναγέννησης στα βορειοδυτικά.

Δεκαπέντε παιδιά που διαμένουν στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας στην Κοφίνου περπάτησαν μαζί με τους γονείς τους και εθελοντές από την Parimatch, την ειδικά διαμορφωμένη ξενάγηση σε διάφορα μνημεία της πόλης, έμαθαν περισσότερα για την πόλη της Λεμεσού και πέρασαν ένα ξέγνοιαστο Κυριακάτικο απόγευμα γεμάτο ψυχαγωγία και γνώση.

Δειτε Επισης

Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor
Πνευματικά δικαιώματα: Χρήση έργων από επιχειρήσεις και καταστήματα