Καλοκαίρι στα Coffee Island

Στα Coffee Island ζούμε το καλοκαίρι κι απολαμβάνουμε ό,τι πεθυμήσαμε στο full με ξέγνοιαστη διάθεση! Κολλητοί, πειράγματα, γέλια, και πάντα κάτι διαφορετικό να δροσίσει τη δίψα μας: όποια κι αν είναι τα γούστα μας, θα βρούμε αυτό που αγαπάμε να απολαμβάνουμε.

Μοναδικές γεύσεις απόλαυσης και δροσιάς φέρνουν αυτό το καλοκαίρι τα Coffee Island, προσκαλώντας σε να τις μοιραστείς παρέα με κολλητούς και νέους φίλους, αλλά και να κερδίσεις πλούσια δώρα χάρη στον διαγωνισμό που ισχύει μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Επέλεξε ανάμεσα στα κλασικά milkshakes φράουλας, σοκολάτας, βανίλιας, κι αν θες κάτι πιο ενδιαφέρον μπορείς δοκιμάσεις τις γεύσεις Βανίλια-Μπισκότο, Cheesecake ή Τιραμισού. Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο τολμηρό τότε ψάξε για το milkshake με άρωμα μαστίχας και ροζ πιπεριού. Μαζί με αυτά, οι παγωμένοι καφέδες, τα smoothies, η κρύα σοκολάτα, τα herbal tea (So Berry, Lime & Ginger και Hibiscus), όπως και τα πολύ ιδιαίτερα cheese tea (Strawberry, Lime, Hibiscus), δίνουν την απάντηση δροσιάς της Coffee Island στην πιο καυτή εποχή.

Με τα καλοκαιρινά ροφήματα της Coffee Island όπως και με τους παγωμένους καφέδες της, μπορεί να είσαι κι εσύ ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν μία διανυκτέρευση με πρόγευμα για 2 άτομα στο Atlantica Miramare Beach στη Λεμεσό, ή προϊόντα Coffee Island αξίας 50€ ή κουπόνια αξίας 10€ για εξαργύρωση μέσω του ΜY COFFEE ISLAND APP. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις στην κλήρωση είναι να ακολουθήσεις τα πιο κάτω βήματα:

  • Ανέβασε μια φωτογραφία του αγαπημένου σου καλοκαιρινού ροφήματος ή του αγαπημένου σου παγωμένου καφέ στο Instagram, είτε σαν post είτε σαν story
  • Κάνε mention το @coffeeisland_cy
  • Βάλε hashtag #CoffeeIslandSummer ή στείλε τη φωτογραφία σου στο Coffee Island με προσωπικό μήνυμα

Στα Coffee Island ζούμε το καλοκαίρι στο full. Οι παρέες μεγαλώνουν, τα γέλια δυναμώνουν κι οι καφέδες γεμίζουν το τραπέζι. Να σε κεράσω κάτι παγωμένο;

* Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό της Coffee Island θα βρεις στην ιστοσελίδα www.coffeeisland.com.cy

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor