Η Baker Tilly South East Europe ενισχύει την προσπάθεια αντιμετώπισης καταστροφών στην Κύπρο

Ο οργανισμός Baker Tilly South East Europe λαμβάνοντας υπόψη τις καταστροφικές συνέπειες των πρόσφατων πυρκαγιών στις ορεινές περιοχές Λεμεσού και Λάρνακας και ως ενεργό μέλος της κυπριακής κοινωνίας προχωρεί σε δράσεις ενίσχυσης της ετοιμότητας για πρόληψη, αντιμετώπιση και αποκατάσταση καταστροφών στην Κύπρο.

Μέσα από την ενίσχυση του Crisis & Disaster Support Centre του Reaction – SupportCY για ενδυνάμωση της Μονάδας Μη Επανδρωμένων Πτητικών Μέσων (Drones) που θα ενισχύσει την επιχειρησιακή ετοιμότητα του οργανισμού και θα βοηθήσει στην πρόληψη, αντιμετώπιση και αποκατάσταση των πυρκαγιών και όχι μόνο.

Το Crisis & Disaster Support Centre του Reaction – SupportCY σε πολλές περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε υποστηρικτικό μηχανισμό τόσο για τις κρατικές υπηρεσίες όσο και για την κοινωνία στην αντιμετώπιση των συνεπειών καταστροφών σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Επιπλέον, με αυξημένο αίσθημα ευθύνης, η Baker Tilly σε συνεννόηση με το Τμήμα Δασών και άλλους σχετικούς οργανισμούς θα συνεισφέρει στην στοχευμένη αναδάσωση και αναγέννηση των δασικών περιοχών της Κύπρου που έχουν πληγεί.

Τέλος η Baker Tilly South East Europe εκφράζει ολόψυχη συμπαράστασή στους πληγέντες από την καταστροφική πυρκαγιά στις ορεινές περιοχές Λεμεσού και Λάρνακας με την ελπίδα να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά.

Σχετικά με την Βaker Tilly South East Europe:
Η Baker Tilly South East Europe είναι ένα κορυφαίο δίκτυο ελεγκτών, λογιστών, φορολογικών και επιχειρηματικών συμβούλων, οποία λειτουργεί υπό ενοποιημένη δομή, υπό τη διεύθυνση μιας ενιαίας, κεντρικής ομάδας διαχείρισης, η οποία λειτουργεί μέσω 7 γραφείων σε 5 χώρες (Κύπρος, Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Μολδαβία)  από 24 διευθυντές και περισσότερους από 350 επαγγελματίες. Η Baker Tilly South East Europe είναι ανεξάρτητο μέλος της Baker Tilly International.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor