«Ταξίδι στην Ολυμπιάδα Τόκιο 2020»

Μηνύματα ζωής μέσα από την εμπειρία δώδεκα αθλητών μας που διακρίθηκαν σε διάφορες Ολυμπιάδες επέλεξε η Cyta ως επίκεντρο της εκστρατείας της, στηρίζοντας τη συμμετοχή της χώρας μας στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του κόσμου. Στόχος της εκστρατείας είναι να στείλει μηνύματα αισιοδοξίας, δύναμης και αγωνιστικότητας της στην ομάδα των αθλητών μας που θα μας εκπροσωπήσουν στην Ολυμπιάδα του Τόκιο 2020, αλλά και σε όλους μας.

Στο πλαίσιο της στήριξης της Εθνικής Αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, συνειδητά η Cyta, είχε επιλέξει, να αναδείξει αξίες του Ολυμπισμού και μαθήματα ζωής μέσα από την εμπειρία δώδεκα κορυφαίων ολυμπιονικών μας. Γι αυτό ανέλαβε την πρωτοβουλία και ετοίμασε, σε συνεργασία με την ΚΟΕ, μια σειρά δώδεκα ταινιών μικρού μήκους με πρωταγωνιστές αθλητές μας που συμμετείχαν σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Μάλιστα η πρώτη προβολή είχε πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2019, σε κινηματογράφο της Λευκωσίας, στην παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ και των αθλητών που συμμετείχαν. Η πανδημία άλλαξε τα σχέδια όλων μας! Κόντρα όμως στα εμπόδια που επέβαλε, οι Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020 θα πραγματοποιηθούν τελικά σε λίγες μέρες, έστω κάτω από ειδικές συνθήκες και η εκστρατεία της Cyta με τα μηνύματα ζωής από Ολυμπιονίκες μας αποκτά σήμερα, με τα νέα δεδομένα, ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Η παραγωγή των ταινιών έχει τίτλο «Ταξίδι στην Ολυμπιάδα» και πρωταγωνιστούν  παλιές και νεότερες δόξες του Κυπριακού αθλητισμού: ο Αντώνης Νικολαΐδης, ο Άννινος Μαρκουλλίδης, ο Σταύρος Μιχαηλίδης, η Μαρία Παπαδοπούλου, η Άντρη Σιάλου, η Χρυσταλλένη Τρικωμίτη, η Μαρίλια Γρηγορίου, η Άννα Κίμωνος, η Έλενα Μουσικού, η Άντρη Αβραάμ, ο Μάριος Χ"Ανδρέου και ο Ηλίας Ιωάννου. Οι αθλητές μοιράζονται με το κοινό προσωπικές στιγμές τους που σημάδεψαν τις συμμετοχές τους στις Ολυμπιάδες που συμμετείχαν και συγκινούν με την αποφασιστικότητα, το κουράγιο και την επιμονή τους να πετύχουν το καλύτερο που μπορούν, χωρίς να τα βάζουν κάτω μπροστά σε κανένα εμπόδιο.

Η Cyta ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στο όμορφο αποτέλεσμα. Ευχαριστεί, κυρίως, τους αθλητές για τη μέχρι σήμερα συνεισφορά τους στην εξέλιξη του κυπριακού αθλητισμού, αλλά και για την κατάθεση ψυχής με την οποία ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για συμμετοχή τους στις ταινίες. Οι εμπειρίες που μοιράστηκαν και η προσήλωσή τους στα ολυμπιακά ιδεώδη αποτελούν πηγή έμπνευσης για τον κάθε έναν χωριστά, σε όποιο στίβο κι αν αγωνίζεται καθημερινά. Παράλληλα, εύχεται στους αθλητές μας που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο 2020 και μας κάνουν ήδη περήφανους, υγεία, δύναμη, και επίτευξη των στόχων τους. Η Cyta θα συνεχίσει να στηρίζει τον κυπριακό αθλητισμό και να δηλώνει παρούσα στις μικρές και στις μεγάλες στιγμές του τόπου μας.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor